antik Odesláno 17. srpen 2012 Autor Odesláno 17. srpen 2012 jéé káble, plánek Punkáči, to musím vidět. Jinak aby se neprodřela izolace lanovodu o plech dokazu udelat. takže to si piš že se připomenu Citovat
punkac Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 jinak mám ze 406 cupé clonítka s osvětlenýma zrcátkama, zadní silentblok předního ramene, samozatmavovací zrcátko, kdyby sis chtěl tu svojí 406 trochu vylepšit Citovat
antik Odesláno 17. srpen 2012 Autor Odesláno 17. srpen 2012 z největší pravděpodobností ano. Doufám že se nějak domluvíme. Vylepšení přece neodmítnu, to bych byl přece sám proti sobě. nemáš tam náhodou čudle na vyhřejvání sedaček + čudlik který by se někam vešel , pro mé soukromé využití ? a ukazatel hladiny v nádržce má budík kde, když už jsi o tom mluvil? [upravil dne 17/8/12 22:01 od antik] Citovat
antik Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 pokusim se nafotit si spodek auta. vypada to ze mam misto KATu danej rezonator, coz bych byl stastnejsi. Citovat
antik Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 Moje zjištění při podrobné prohlídce spodku dopadla KATASTROFÁLNĚ ! toto je před prvním tlumičem za katalyzátorem před katalyzátorem A to jsem opoměl nafotit to kde se má nacházet první silentblok výfuku, ten co je většinou uprostřed. Proč se mi pak škvařil zadní nárazník je jasné tak se pak potom nesmím divit, když mi to tolik žere. A to že je slyšet, jak hvízdá turbo i při malých otáčkách motoru ani nemluvim. Citovat
punkac Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 ty sis auto před koupí neprolezl? jinak to hvízdající turbo mohou být utrhané štefty držící svody výfuku na hlavě další věc, kterou zjistíš, že v katalyzátoru nic nebude, protože bude vysypaný. Jinak origo výfuk drží na svodech, pak dlouho dlouho nic, pak jeden silentblok jak je ohlá trubka u zadního tlumiče a pak až dvě spony na zadním tlumiči. jinak ukazatel ostřikovačů je kontrolka úplně vevo v budíkách, hnedle vedle je červená kontrolka nedoistatku vody v chladiči jinak tady máš schéma připojení všech možnejch čidel k budíkům Citovat
punkac Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 napojení oken, tebe zajímá drát 626, když dáš napětí +12V měla by se vytáhnout okna, ale musí mít auto superblokádu, jak jsem psal, jinak tam jsou jiný motorky v oknech a musí se to udělat jinak Citovat
antik Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 tohle normálně vidět nebylo. Jak drží trubka vejfuku vim, atak sjem psal že ten silentblok v ohybu neni a chybí i kus tyčky kde má viset silenblok, celé to visí jen na druhém tlumiči Citovat
antik Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 kde ten drát 626 najdu ? a kde najdu drát na zamykání/odemykání centrálu víš? tušim že zitra mi přifrčí alarmik s DO, tak bych to a vyzkoušel. Citovat
punkac Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 ostřikovače, zajímá tě drát 409, když ho ukostříš, rozsvítí se kontrolka v palubce (pokuď je v ní vložená žárovička), buď do nádržky namontuješ plovákový spínač nebo elegantnější řešení Citovat
punkac Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 626 určitě bude v těch velkejch svorkách skovaných pod krytkou u pedálu spojky nebo u jednotky centrálu, která je za kaslíkem spolujezdce, ale než se v tom začneš vrtat, vyzkoušej, jestli ti jde superblokáda (máš klíček se dvouma tlačítkama v příloze elegantnější řešení čidla vody ostřikovačů kontrola hladiny.pdf Citovat
antik Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 ja jsem měl nějakej kábl od tý nádobky odpojenej, tak jsem ho zapojil zase zpět. Ale nevim k čemu je. Až to pujde nafotim to. třeb to je zrovna ono. Citovat
punkac Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 tohle normálně vidět nebylo. Jak drží trubka vejfuku vim, atak sjem psal že ten silentblok v ohybu neni a chybí i kus tyčky kde má viset silenblok, celé to visí jen na druhém tlumiči přeci když kupuju auto, tak ho prolezu od zhora dolu a klidně si ho nechám postavit na jámu, abych pod něj mohl. Fakt ti nerozumim. Psal jsi, že chceš auto, které nebude problémové, já tvůj optimizmus nesdílím, vem si kolik tomu je let (navíc jsem tenhle pekáč měl 5 let a vím co mluvím) ale je hlavní, že jsi zapálenej Citovat
punkac Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 ja jsem měl nějakej kábl od tý nádobky odpojenej, tak jsem ho zapojil zase zpět. Ale nevim k čemu je. Až to pujde nafotim to. třeb to je zrovna ono. ty vole, fakt dobrodruh. Když nemáš schéma, tak přece nic nepřipojuji. (sice koncovky jsou dělaný blbuvzdorně, ale nikdy nevíš, kterej bastlíř se v tom vrtal) ve 406 jde vše podle čísla drátů, prolez svazky a uvidíš na čem jsi může to být příprava na mlhovku nebo ostřik světlometů nebo čidlo hladiny, já tam měl všechny tři Citovat
punkac Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 jestli ti to zvoní na nerovnostech od zadku, čeká tě výměna tohohle + geometrie (hlavně to nedělej (tu geo) před barákem, jak jsi zvyklej a nech to zaměřit pořádně) Citovat
antik Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 možná se asi budu ptát blbě, ale jak poznám mezi drátama ten pravej, že to je 626. že by to měl na sobě napsáno ? nikdy jsem se v kabeláži P406 nehrabal. stejně to ale budu muset řešit,protože mi nějakej dobrák natahl kábl s plusem rovnou přez díru kde vede náhon a tak čekám že se jednoho dne přešmikne, protože tam je ostrej plech. vede někam do kabiny a tak budu muset štourat. Jo a ten modul , to je vynikající nápad. [upravil dne 20/8/12 22:06 od antik] Citovat
punkac Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 zadní náprava ještě jednou odchází díl 7,6 a 10 (excentrický šroub) vadnou 7 zjistíš, když auto pohoupeš nahoru a dolu jako test tlumičů - jestli vrže, je v <> tenhle silentblok 6 je tyčka sbíhavosti - odchází jak silentblok tak čep 10 - ext. šroub je vetšinou zažranej a pomůže jen flexa [upravil dne 20/8/12 22:07 od punkac] Citovat
punkac Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 mám jen samé dobré nápady, to už bys mohl vědět veškerý kabely mají na sobě cca 15 cm číslo vytištěné většinou černou ,bílou, žlutou nebo oranžovou barvou - na barvě nezáleží. JEN a pouze na čísle! Citovat
antik Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 no flexou... to zní docela optimisticky každopádně za rady moc dííky. JO a káble od centrálu mám hledat jaký ? tedy odemykací a zamykací. tušim že bych tam měl pšouknout 12V aby to aktivovalo central [upravil dne 20/8/12 22:16 od antik] Citovat
punkac Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 šetři na výfuk, koupil jsem druhořadej z kuznie cca za 1800, pak vyměň stabilizátory a silentbloky a čepy na přední nápravě. (nezapomeň i na případný utrhlý silentbloky ramen - jsou utrhlý hodně často), pak udělej zadní nápravu a hned geometrie. Pak bych zrepasoval ruční brzdu, není to nic těžkýho, udělal jsem to před barákem cca 3 hodky práce pak už se jen vozíš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.