antik Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 Tak tedko jsem s tim jel a boucha tam neco jako by o brzdič. Rany to jsou a navic když jedu pomalu, jako by to i křupalo a dřelo. škoda že tam nic neni vidět. zejtra si zajedu na rampu, snad neco uvidim. Citovat
Guest servisman Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 nebude to poloosa? homokloub ,je vše řádně dotaženo ? Citovat
antik Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 joo to ja nevim. v tom se vubec nevyznam. Citovat
antik Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 Zejtra se mrknu na rampě a zjistim, co s tim. možna něco boucha o kolo. Citovat
Guest servisman Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 koukni na dotažení tlumiče nahoře ,taky jsem jednou dotahoval a byla nedotažená ta střední matice Citovat
antik Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 no vidiš to , to mě nenapadlo. Snad na to přijdu. Citovat
antik Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 taak dnes jsem chtěl sundat kolo, abych se podival a zjistil jsem, že jsou jen povolený šrouby. Takže jsem je dotahl a všechno je v cajku. Ale když už jsem byl u auta, tak jsem srovnal a zakryl kabely v liště co je přez motor. [upravil dne 24/6/13 20:43 od antik] Citovat
Guest servisman Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 to máš supr mechanika pokud nechává volný šrouby Citovat
antik Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 mě spíš připadá že mi tam asi v servise nedali tu vymezovaci plastovou podložku a šrouby se povolili. Citovat
antik Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 Nevim jestli je to normální, ale od tý doby co mi vyměnili ten motor se mi po nastartovani a rozjetí zamknou vsechny dveře. Jakmile zastavim a chcipnu motor se vse odemkne. Drív mi to nedělalo, nevim jeslti jde o zavadu, kterou mam resit, nebo je to spravne. Central mam originalni a na nej napojen alarm. DO od toho centralu mam doma, protože superblokadu aktivuji vždy alarmem aby se mi zatahli okna. Taky mi otáčkoměr ukazuje o polovinu méně než normálně, a sem tam vypadne uplně. [upravil dne 25/6/13 20:52 od antik] Citovat
antik Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 tak další smutná zpráva. Chcije mi nafta ze spoda cerpadla. Netusim co tim. Poradil by někdo ? Je ale divný že stačí natlakovat balonkem a za chvilku to tece. a ne malo. myslim si že to nebude už žádná sranda: a tady jsem našel jak to teče: [upravil dne 26/6/13 20:07 od antik] Citovat
antik Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 tak nakonec jsem sehnal zapujčení jiného čerpadla , co je srovnané a přetěsněné a seřízené, které se jen vymění spolu s rozvodovým řemenem, to moje se pošle zpět a nechá se za patnáct stovek přetěsnit a překontrolovat a seřídit, a už bude klid. Citovat
antik Odesláno 3. červenec 2013 Autor Odesláno 3. červenec 2013 Tak autí má čerpadlo jiný, přetěsněný a seřízený. Ještě bylo třeba doladit volnoběh. sundal jsem sání. a posunul doraz od plynu co je zezadu čerpadla. zjistil jsem že budu muset vyměnit přepadový hadičky, protože u jednoho vstřiku to je mokrý škoda že mi ulítla někam tehle zátka co je na hadici od EGRu, když jsem nastartoval abych seřídil ten volnoběh. No když bylo hotovo, tak jsem si připravil a zapojil relé, které bude ovladat chípák. Dílo je hotovo, stačí si jeden kabel co čumí pod palubkou zapojit po druhé pozici otočení klíčku a další kabel co čumí u očka chcípáku. NO a to jsem stihl ještě auto umejt . [upravil dne 3/7/13 21:11 od antik] Citovat
antik Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 noo takže bez té zátky to nechce ject, dusí se to a hulí to . vystřihnulů jsem z víčka od kompotu novou zátku , tu jsem instaloval a .. je klid. Autí už zase jezdí o dost lépe. Sice to bude ještě chtít poštelovat volnoběh, ale jezdit se dá. Citovat
Peugeot_22 Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 dávat tam kus plechu je oničem měl sis nechat celý egr odstranit když byl motor venku;)takto jsem to měl udělané i já na svojí 406 a potom jsem jen nasadil sání od maxe z jeho bývalé 605 2.2 D to je vlastně ten samí motor ale bez turba takže sání bylo stejné a bylo už rovnou bez toho vývodu na egr a fungovalo to parádně Citovat
antik Odesláno 5. červenec 2013 Autor Odesláno 5. červenec 2013 Motor pred vymenou cerpadla makal jako dabel. Egr urcite nefunguje spravne a tak jsem resil aspon takhle. Citovat
antik Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 Tak jsem čistil klimu dle navodu, zastrčíl jsem hadičku do všech děr ventilace co jsem našel ( tedy ty dole na nohy jsem zapomel) a ještě pod pylový filtr. Za krátko pod autem louže jako blázen, a klima zdá se čistá. Jen ten airbag mi svítí furt, už nepomáhá rána pod volant. Nu což. Budu muset pátrat, kde je jádro pudla . Jo motor maka jako blazen, ma sílu, ale zase to dost papá. Nebvim jestli je to levnou naftou nebo ma čerpadlo nastaveno velkou davku pailva... těžko říct, nechám si poradit . [upravil dne 6/7/13 09:33 od antik] Citovat
antik Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 Takže : 1.) Došlo na výměnu přepadových hadiček, tvrdost těch hadic a víčka byla dost veliká, takže jsem rád. 2.) ubrano na čerpadle (Bosch) trocha nafty a přidáno na volnoběhu. Nyní před normálně a neklepe se motor, navíc nežere tolik ale zase to neni takovej rychlik, ale na co mít trhače asfaltu z rodinného autíčka. 3.) Přemejšlim, že nainstaluju zpět pežoťáckou hadici co vede do Turba, abych mohl instalovat zpět starý filtrbox. 4.) Našel jsem tlakový snímač co se dává přímo na sání, a tuším že to má detekovat sepnutí a detekci turba, co měla XM na budíkách. 5.) Taky jsem našel další snímač, co bývá na chladiči za turbem, někdo ho totiž jen zaslepil a nechal viset kabel. Citovat
antik Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 tak motor ma stale podivnej zvuk a volnoběh nedrží správně. Sice už nežere jako tank, ale taky nema tu svojí 2.1td sílu. chce to poladit, ale na to už nemam. [upravil dne 9/7/13 23:29 od antik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.