antik Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 tak to bych chtel videt. jeslti na to nekdo máte, stavte se a presvečte mne že to jde. Já bych řekl že ne, protože sání a výfuk z turba vede zrovna v těch místech , kde je filtrbox. Tedy vrchem. Věřte že jsem měl na výběr 2 filtrboxy, ten z P406 a druhej z XM. Ani jeden tam nepasuje, protože je veliký. Nevejde se tam. navic napojení je poněkud nemožné, i když napojení by spravil bastl . Možná bych mohl udělat z plechu zástěnu tak aby to nesálo vzduch rovnou z chladiče. ALe potřebuju ještě vědět, proč je vlastně špatné mít teplý vzduch. Diky. Citovat
Guest servisman Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 proč NE teplý vzduch? Proč je tam chladič vzduchu ? Pokud je venku chladno auto jede vždy lépe než když je venku vedro.Dalo by se stím něco dělat to mi věř. Citovat
antik Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 Super, tak bud konkretni, treba na to mam to nabastlit nebo to udelat aby to bylo spravne. Rad si necham poradit. Vim že sám toho vim málo. Citovat
Guest servisman Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Stačí si prolézt forum ,kde si někteří dělali sportovní sání a něco vymyslet podobné,nevím kolik máš prostoru k dispozici,ale bylo naznačeno drobet co a jak.Třeba poradí kdo má už stejný motor z citrouše jak to vyřešil.To víš jak se to zbastí z jinýho tak už jen samodomo . Citovat
antik Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 no každopadně díky za tip. protože mě to vubec nenapadlo. normálně je vzduch nasavan z podběhu a myslim že by se tam ten filtr vešel, tak pak by zbyvalo jen sehnat příslušné trubky / hadice a je hotovo. to by bylo dost dobré řešení. pak ještě odvzdušnit nějak tu spojku, na což sám nemam. Ale to se bude řešit až bude čas. s 12ctkama šíchtama se toho moc nevyřeší. první pujde na řadu řešit ten vejfuk. Drnčí mi do kastle a tak potřebuje poladit. Citovat
antik Odesláno 17. červen 2013 Autor Odesláno 17. červen 2013 Dnes mi Lukáš309 vyměnil stabilizační tyčky na přední nápravě. Je to znát, když to už nebouchá. Nějakej dobrák dokonce dal jednu tyčku obráceně, takže tam byl taky důvod její destrukce. Jen čistě pro info. Člověk co viděl a měnil mi ten motor mi konečně vysvětlil duvod, co se stalo mému původnímu motoru. Někdo tam nalil něco, co rozežralo motor zevnitř. Asi nemrznoucí směs pro auta bez hlinikových slitin. Vím že něco bývalo na výběr na starou šáde. Citovat
Guest servisman Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 jj ale není důvod že byla jedna vložka dole než ostatní že by to udělal fridex?? buď rád že jezdíš. Citovat
antik Odesláno 17. červen 2013 Autor Odesláno 17. červen 2013 nevim, bylo tam více problému, ale kanaly na chlazení v motoru byly jakoby zarezlý . prej byly uplně prošlehlý, a tohle mi řekli lidi co motor sundali, odstrojili a nastrojili to na ten z XM a dali zpět. Navíc mi opravili spojkový válec, který zkur..li v tom servise a taktéž dali vše do kupy. [upravil dne 19/6/13 07:17 od antik] Citovat
antik Odesláno 19. červen 2013 Autor Odesláno 19. červen 2013 tak je klima naplněna. 5ekli mi at nastartuju a klima nic. stačilo se project, hned za rohem si automat klimy uvědomil, že toho vedra mam opravdu dost a sepnul. Kluk mi ale našel dirku v nadržce na chladici vodu, takže to asi pořešim malým šroubkem, dirku vyvrtam a samořezný šroubek dílo dokončí. Myslím si že tam ta dirka být nemá. [upravil dne 19/6/13 21:27 od antik] [upravil dne 19/6/13 21:29 od antik] Citovat
antik Odesláno 20. červen 2013 Autor Odesláno 20. červen 2013 tak dnes jsem vyměnil vodu za chladící směs do - 38 , kterou jsem pořídil od Lukáš309 . Rovnou jsem i srovnal kabely do lišty . dirku v expanzce jsem nenašel, ale stále mam na ní mokro. přitom když mi plnili klimatizaci, tak si právě syn všiml bublinek v místech, kde bych dirku ani nečekal. tedko ji ale najít nemohu. nevadí. časem snad na to příjdu. Přepadovou hadičku jsem zavedl do malé PET lahve, abych věděl, kolik toho ušlo. [upravil dne 20/6/13 20:54 od antik] Citovat
antik Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 A jéje. tak mi nějak ve předu něco křupe, když sundam nohu z plynu nebo z brzdy. Co to muže být vůbec netušim, vy jo ? Citovat
antik Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 ee- podlaha to neni, je to něco co boucha vepředu. Ptal jsem se toho co mi měnil motor, a řikal, že by tam mohl bejt spodni silentblok utrženej, prý stál za prd. Ale jistej si neni, po telefonu toho moc nezjistí. Citovat
Guest servisman Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 křupe či bouchá je rozdíl, pokud viděl že je špatný či má na kahánku tak se mohl vyměnit,přelisovat Citovat
antik Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 asi ho neměl. nevim. ze předu auta to je slyšet jako když to křupobouchá . podivný zvuk křupavého bouchání. [upravil dne 23/6/13 12:54 od antik] Citovat
Guest servisman Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 když jsem koukal na citrouše tak má stejný pružné lužko / 180921/ ,mohl vylisovat a dát místo toho tvýho , Citovat
antik Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 pry by to udělal, ale obojí stálo za prd. snad to vydrží pár dnu, než se mi tam povede doject a sehnat ten silentblok. Citovat
Guest servisman Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 mají je v autokelly ob.č. FB 15880 cena 557 Kč bez slevy pokud by to byl on . Citovat
antik Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 možná by to Lukáš309 měl levněji.poptám se ho. Díky za tip Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.