Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

taky mam rele misto bocniku (propojek) ale protoze stale nevim jak to pod palubkou vykuchat tak abych vyvrhnul streva, tak se radsi ptam a dam prednost tomu co uz nekdo ma a funguje mu to. za kazdou radu jsem rad.

dale, ty mas vypinac, ja vyndavaci pojistku, ale s tou packou bych rad nekde videl tema s obrazkama. verim ze nejsem sam, komu se toto bude hodit.

Odesláno

a jo, vsak jsi to vyse psal ze to nepotrebujes.

EDit: Zkousel jsem a dalkovy jen skutecne blikaj a je cejtit že to je mechanicky v páčce.

Naklápění ale funguje krásně.

Navíc jsem zjistil jakmile se rozjedu, přední kolo u spolujezdce jako by se snažilo jít dopředu a klepne v něm, když zase dám zpátečku a rozjedu se, , tak to samý. Jinak to zvuky nedělá vůbec. Mam z toho obavy, aby to nebylo drahý. Doufám, že bude stačit utahnout nějaká matice a bude klid.

[upravil dne 14/10/12 13:47 od antik]

Odesláno

mě to připadá to samý co jsem měl jednou na P309, stačilo dotahnout torzní tyč a bylo po problemu. Tady to ale asi bude jiný co ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

stále se mi nedaří zavést + někam tak aby se rozsvítila palubka a nezhasly automaticky rozsvícený světla. nemá nikdo radu co s tim ?

Odesláno

no mě jde jen a jen o to, kam dát + aby nezhasly světla.

Možná to ošidim polovodičem mezi kábl.

mam tam originál relátka na to automat. svícení ale když nevidim na budiky, tak je mi to celé k n ičemu. Jak málo stačí ku mé radosti.

Odesláno

52IMG_7386_tn.jpg

63IMG_7387_tn.jpg

Táák a přehozeno, přezuto, škoda jen že mi brzdiče urvaly závaží, takže jsem jel zpět , kde mi to přezuli a dal mi tam závaží trochu jiný, Mam ale pocit že asi ulítlo, protože to z venku tam už neni, a to jsem jel 2 kilometry.Ach jo.

Odesláno

PO neúspěchu s napojením podsvícení budiků jsem se rozhodl

napojit + pro osvětlení budiků na potenciometr, kterým se šteluje jas.

Pokud to bude stále zhasínat světla, která se sami rozsvítí po nastartování motoru, přidám tam tuto diodu:

m-le4u3ncr.jpg

ta oddělí + od ostatního podsvícení aby se mi to + nedostávalo zpět .

[upravil dne 26/10/12 21:23 od antik]

Odesláno

asi budu schánět tenhle rámeček s těma záslepkama.

potenciometry tam mám, ale to je vše.

post-23799-14109627771691_thumb.jpg

[upravil dne 27/10/12 23:23 od antik]

Odesláno

Táák musím říct že se mi kromě automaticky rozsvícených světel, rozsvítí i budiky.

všemu pomohla pouhá dioda o které jsem se zmínil výše.

Z tohoto konektoru jsem odpojil červený kábl:

m-menb8p3d.jpg

a napojil paraelně k diodě i + co vede od sepnutého relé které spíná automat.

m-27tpnyot.jpg

+ jsem sebral zde, pod volantem z modrého konektoru

m-s8py3yyy.jpg

žádný dráty nečouhaj, vše jsem udělal tak, aby se to v případě dalo lehce odstranit a zapojit zpět tak jak bylo.

POkud chci ale jen pouze automat rozsvícení budiku odpojit, mampod volantem pojistku,kterou stačí vytahnout( výše také nafoceno) .

Pokud bude zájem, vytvořím plánek.

m-763jxc.jpg

Odesláno

Táák dneska jsem si udělal radost a vyzdobil hodiny.

Najít obrázek vůbec nebylo jednoduché a tak jsem zajel do prodejny Peugeot a vybral si obrázek z letáku.

Lepší obrázek tam nebyl. docela bych si tam rád dal profily P406 nebo megaznak peugeotu, ale nebyl k mání.

m-gzgpbln.jpg

nakonec jsem zjistil, že je rozbitej strojek a tak nefunguje vteřinovka, a zdá se, že i když slyšim tikání, stále nefungujou ani zbylé ručičky.

Ale vypadá to dobře ne?

Odesláno

taky jsem si všiml že nemuzu rano s tý zimě nastartovat. netušíte náhodou jeslti to kromě svíček nemůže bejt i něčim jinym ?

[upravil dne 30/10/12 16:00 od antik]

Guest servisman
Odesláno

Žhavící svíčky a baterie udělá svý ,Pokud ti to nyní startuje špatně mrkl bych jak dlouho je tam baterie a zda žhavky jsou OK a funkční,mne občas pomohlo 2x nažhavit ale to bylo při -25 ,když jsem chrochtal naftovou Lagunu a natočila vždy vpohodě.

Odesláno

no žhavičky vyměnim a baterie je OK . Normálně to točí v pohodě, ale nechce to škytat, po 4x žhavení a vypínání klimy, aby se netočila sahara a nežrala baterii to zkoušim točit zase a pomalu to sem tam popoškýtne a pak nakonec to naškytá až to chytně a motor se s odporem že ho probouzim rozjede.

pak když je to aspon trocha teplý, tak to chytne na brnknutí, tak jako předtim.

O vejplatě vyměnim žhavičky.

Nerad bych, ale zjistil, že vyměnim žhavičky a problém zůstane.

Blbě to chytá jen v mrazech.

Dneska jsem taky zjistil že automat na stírání si hraje s mou trpělivostí. někdy setře včas a nekdy na to uplně kašle. Určitě bude někde suchej konektor.

Odesláno

Vidiš auto vypadá na zimních velice dobře, Já ti to řikal. :)

A Já to teda nečetl celé, ale jestli to blbě chytá jen v mrazech tak asi žhaviče ne?

Ale řikam nečetl jsem to celé. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...