antik Odesláno 13. říjen 2012 Autor Odesláno 13. říjen 2012 taky mam rele misto bocniku (propojek) ale protoze stale nevim jak to pod palubkou vykuchat tak abych vyvrhnul streva, tak se radsi ptam a dam prednost tomu co uz nekdo ma a funguje mu to. za kazdou radu jsem rad. dale, ty mas vypinac, ja vyndavaci pojistku, ale s tou packou bych rad nekde videl tema s obrazkama. verim ze nejsem sam, komu se toto bude hodit. Citovat
Guest servisman Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 vypínač nemám mne palubka s autosvětly nesvítí Citovat
antik Odesláno 13. říjen 2012 Autor Odesláno 13. říjen 2012 a jo, vsak jsi to vyse psal ze to nepotrebujes. EDit: Zkousel jsem a dalkovy jen skutecne blikaj a je cejtit že to je mechanicky v páčce. Naklápění ale funguje krásně. Navíc jsem zjistil jakmile se rozjedu, přední kolo u spolujezdce jako by se snažilo jít dopředu a klepne v něm, když zase dám zpátečku a rozjedu se, , tak to samý. Jinak to zvuky nedělá vůbec. Mam z toho obavy, aby to nebylo drahý. Doufám, že bude stačit utahnout nějaká matice a bude klid. [upravil dne 14/10/12 13:47 od antik] Citovat
punkac Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 utržený čepy či silentbloky..... V horším případě poloosa ale tím tě nechci strašit Citovat
106sťák Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 jj prohlídni rameno...zadní sylendblok,pač myslím že kulák kdyby prdnul tak je kolo venku... Citovat
antik Odesláno 14. říjen 2012 Autor Odesláno 14. říjen 2012 mě to připadá to samý co jsem měl jednou na P309, stačilo dotahnout torzní tyč a bylo po problemu. Tady to ale asi bude jiný co ? Citovat
antik Odesláno 24. říjen 2012 Autor Odesláno 24. říjen 2012 stále se mi nedaří zavést + někam tak aby se rozsvítila palubka a nezhasly automaticky rozsvícený světla. nemá nikdo radu co s tim ? Citovat
733thunder Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Mam zapojene automaticke rozsvecovanie svetiel a dokonca svieti aj palubovka,ale netusim ako je to zapojene.V aute to bolo uz pri kupe.Ale ak budem mat cas skusim sa na to mrknut. Citovat
733thunder Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Iked neviem,ci Ti to pomoze,nakolko mam facelift... Citovat
antik Odesláno 25. říjen 2012 Autor Odesláno 25. říjen 2012 no mě jde jen a jen o to, kam dát + aby nezhasly světla. Možná to ošidim polovodičem mezi kábl. mam tam originál relátka na to automat. svícení ale když nevidim na budiky, tak je mi to celé k n ičemu. Jak málo stačí ku mé radosti. Citovat
antik Odesláno 25. říjen 2012 Autor Odesláno 25. říjen 2012 Táák a přehozeno, přezuto, škoda jen že mi brzdiče urvaly závaží, takže jsem jel zpět , kde mi to přezuli a dal mi tam závaží trochu jiný, Mam ale pocit že asi ulítlo, protože to z venku tam už neni, a to jsem jel 2 kilometry.Ach jo. Citovat
antik Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 PO neúspěchu s napojením podsvícení budiků jsem se rozhodl napojit + pro osvětlení budiků na potenciometr, kterým se šteluje jas. Pokud to bude stále zhasínat světla, která se sami rozsvítí po nastartování motoru, přidám tam tuto diodu: ta oddělí + od ostatního podsvícení aby se mi to + nedostávalo zpět . [upravil dne 26/10/12 21:23 od antik] Citovat
antik Odesláno 27. říjen 2012 Autor Odesláno 27. říjen 2012 asi budu schánět tenhle rámeček s těma záslepkama. potenciometry tam mám, ale to je vše. [upravil dne 27/10/12 23:23 od antik] Citovat
antik Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 Táák musím říct že se mi kromě automaticky rozsvícených světel, rozsvítí i budiky. všemu pomohla pouhá dioda o které jsem se zmínil výše. Z tohoto konektoru jsem odpojil červený kábl: a napojil paraelně k diodě i + co vede od sepnutého relé které spíná automat. + jsem sebral zde, pod volantem z modrého konektoru žádný dráty nečouhaj, vše jsem udělal tak, aby se to v případě dalo lehce odstranit a zapojit zpět tak jak bylo. POkud chci ale jen pouze automat rozsvícení budiku odpojit, mampod volantem pojistku,kterou stačí vytahnout( výše také nafoceno) . Pokud bude zájem, vytvořím plánek. Citovat
antik Odesláno 30. říjen 2012 Autor Odesláno 30. říjen 2012 Táák dneska jsem si udělal radost a vyzdobil hodiny. Najít obrázek vůbec nebylo jednoduché a tak jsem zajel do prodejny Peugeot a vybral si obrázek z letáku. Lepší obrázek tam nebyl. docela bych si tam rád dal profily P406 nebo megaznak peugeotu, ale nebyl k mání. nakonec jsem zjistil, že je rozbitej strojek a tak nefunguje vteřinovka, a zdá se, že i když slyšim tikání, stále nefungujou ani zbylé ručičky. Ale vypadá to dobře ne? Citovat
antik Odesláno 30. říjen 2012 Autor Odesláno 30. říjen 2012 taky jsem si všiml že nemuzu rano s tý zimě nastartovat. netušíte náhodou jeslti to kromě svíček nemůže bejt i něčim jinym ? [upravil dne 30/10/12 16:00 od antik] Citovat
Guest servisman Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Žhavící svíčky a baterie udělá svý ,Pokud ti to nyní startuje špatně mrkl bych jak dlouho je tam baterie a zda žhavky jsou OK a funkční,mne občas pomohlo 2x nažhavit ale to bylo při -25 ,když jsem chrochtal naftovou Lagunu a natočila vždy vpohodě. Citovat
antik Odesláno 30. říjen 2012 Autor Odesláno 30. říjen 2012 no žhavičky vyměnim a baterie je OK . Normálně to točí v pohodě, ale nechce to škytat, po 4x žhavení a vypínání klimy, aby se netočila sahara a nežrala baterii to zkoušim točit zase a pomalu to sem tam popoškýtne a pak nakonec to naškytá až to chytně a motor se s odporem že ho probouzim rozjede. pak když je to aspon trocha teplý, tak to chytne na brnknutí, tak jako předtim. O vejplatě vyměnim žhavičky. Nerad bych, ale zjistil, že vyměnim žhavičky a problém zůstane. Blbě to chytá jen v mrazech. Dneska jsem taky zjistil že automat na stírání si hraje s mou trpělivostí. někdy setře včas a nekdy na to uplně kašle. Určitě bude někde suchej konektor. Citovat
Feelly Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Vidiš auto vypadá na zimních velice dobře, Já ti to řikal. A Já to teda nečetl celé, ale jestli to blbě chytá jen v mrazech tak asi žhaviče ne? Ale řikam nečetl jsem to celé. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.