sedliak Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Zdravím vštkých. V poslednej dobe sa mi zdá že sa mi to nejak hreje. Stane sa mi že teplota vybehne skoro na 110. Chcem sa opýtať ako mám vyskúšať či mi spína sahara, alebo či mám v poriadku čidlo teploty. Stačí prepojiť konektor na čidle teploty motora a to zopne saharu? Budem rád za každú radu. Ďakujem Citovat
punkac Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 takže za prvé! Podívej se kde začíná červené pole měřáku (není tam cca 120°C??) On ten kruh je vysokotlaký a bod varu vody ve vyšším tlaku není 100°C, ale je výše Zkontroluj hadici jdoucí od naftového filtru do chladiče, jestli není tvrdá (má průměr asi jeden coul a je zahnutá do L). Na 2.1TD jsem to takto v létě při jízdě do kopce se třinácti promilema stoupáním měl taky. Teplota na devadesát stupňů spadla během cca kilometrové následné cesty. Autu nikdy nic nebylo. Měl jsem automatickou klimu, takže model měl dva ventilátory-sahary. První stupeň na pomalo nevím, kdy spínal. Ale jelikož klima na mód AUTO byla zaplá prakticky stále, oba ventiátory se na pomalou rychlost točily taktéž skoro stále. Rychlý chod ventilátorů se spínal až právě při teplotě okolo 110 st. Celsia. za druhé! Čidlo ovládající sahary je hnědé barvy (modré je budík v palubce a zelené je pro řídící jednotku motoru). Nic nepřepojuj, jen z čidla vytáhni při nastartovaném studeném motoru, kdy se sahary prokazatelně nemají důvod točit, konektor. Sahary se povytažení konektoru musí po cca 2, 3 sekundách rozeběhnout nejdříve na pomalý chod a cca po 5 vteřinách pomalého chodu se přepnou na rychlý chod ve kterém mě setrvávaly i po zastrčení konektoru zpět na čidlo. Vyply se až s chcípnutím motoru. Po opětovném nastartování to vždycky fungovalo tak, jak má. a napiš jestli to pomohlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.