Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kopr 306 s16 skládání převodovky

Recommended Posts

Odesláno

Pěknej ježíšek :-) jaky to máš budíky? Taky jsem toho dostal víc na auto než na sebe :-D. Hodila by se mi ta nádobka na olej od vaček. Musim pořídit ta klapka se zasírá hrozně moc.

Odesláno

teplota oleje a voltmetr vše ostatni krom tlaku na turbo mam :D

jen se nevešly do přihradky tak jsem ji musel kuchnout celou a dneska vymyslet co s tim :D

Fotografie1334.jpg

Odesláno

Ona ta tvá 306 má tlak oleje na budících? Xsary tam mají při startu množství oleje, a potom to ukazuje teplotu. Taky jsem si dodělával baterku, ale jen majel digitální ukazatel. Celekm mě zajimá jak to zakomponuješ do interiéru :-) taky jsem plánoval budíky, ale nadošlo na to :(. Kolik tě vyšel jeden?

Odesláno

jj v budikach je tlak oleje to množstvi znam strejc ma xsaru

jinak zakomponuju to asi tak popelnik a přihradka pryč puvodne jsem potah jen panel ale zabroušeny mista byly videt tak jsme vzal celou tu kapličku :-D trocha koženky kybl nervů a čekat co to udela v lete :D myslim že je to lepší než na sloupku to je jak uši :D

Fotografie1339.jpg

Fotografie1341.jpg

Fotografie1342.jpg

Odesláno

signal na voltmetr je jednoduchej 12V a osviceni i signal vemu z remote na radiu pozapnuti kličku a 12v stalej mam nataženej solo od baterky přes pojistku a čildo na teplotu budu řešit až bude motor venku :)

jedne vyšel na 350

Odesláno

no taky se mi do toho nechtelo :D už se obevujou i prvni problemy s kteryma se ale dalo počitat horni silentblok v haji zelenem hadice k chladiči to odnesla :-D spojkovy ložisko chrastí jak když jede kolem cirkus :D a všude sama hadice a trubky :D:D

• O 4 týdny později...
Odesláno

klima je venku po zkoušeni držak vyrobit doma se mi to nezdalo a sehnal jsem origo z 405 2,0 a napinak složenej z 405 a 205gti a napinaci kladka neni potřeba :)

Fotografie1403.jpg

Fotografie1406.jpg

[upravil dne 27.1.2013 17:43 od kopr]

Odesláno
Tak takhle nejak chci davat klimu taky pric takze az se na to vrhnu cekej moje SZ s zadosti o pomoc :-))

vpohode když mužu pomužu taky by se mi nekdo hodil kdo to delal a nemusel jsme 14 dni experimentovat až jsem nakonec rysknul a zjistil že pasuje z nečeho jineho :)

Odesláno

Tak je rozhodnuto dneska jsem sundal pravej blatnik a prah a celej pravej nosnik je schnilej na sračku auto muselo na pravou stranu dostat ranu a ne že je jen promačklej práh zespod je dira v nosniku kterou jsem chtel vyvařit ale po odstrojeni je i nosnik z boku orezlej a po prozkoumani šroubovakem mužete videt na fotce takže to opravovat nejspiš nema cenu jediny řešení jina kastle ale co by stala kastle a pak celolak a motor se pak muže rosypat a co pak s tim takže pište o jaky dily by jste měli zajem když vas bude dost šel by na dily když někdo bude mit zajem jen o motor tak to rozprodavat nebudu to nema cenu

Fotografie1420.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

rozprodej na dili posunut jako uplne poslední možnost.

dohodnuto vyvařeni a chlapek řekne co s tim snad to pujde

jinak v mezičase hrani s kolečkama

Fotografie1429.jpg

po konzultaci s panem niklem rozhodnuto stalak 4,4 a kvalty 205gti jedna převodovka na stole dve pod stolem :D maximalak posunuta dolu ale na co jezdit rychle jde přeci o zatah :-D maximalka 190 na kratší petku a 220 na delsi petku a ta jde menit na aute takže ta se bude muset otestovat ale 1234 nejkratši co se da slžit z origo koleček

Odesláno

samosvor dotoho nechces,kdyz uz to mas venku :D

jinak sem ratal moje rychlosti a VMAX 212Km/h pri 7400ot/min...

6 max 212Km/h puvodne 249Km/h

5 max 177Km/h

4 max 147Km/h

3 max 119Km/h

2 max 90Km/h

1 max 56Km/h

[upravil dne 20/2/13 21:32 od 306gti6]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...