Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kopr 306 s16 skládání převodovky

Recommended Posts

Odesláno

ono jak co. Ja si ted delam treba svetla a to mi zase v lakovne neudelaji a nebo to nebude jak chci presne a nebudu s tim spokojeny. A jestli teda muzu, tak strecha cerna mot. Prostor cervenej, a kola do zlata nebo nejaka broznovo zlata nebo medena.

Odesláno

jasný ale řekl jsem si jak to chci a bylo to přes znamiho takže asi tak :) ale vždycky když neco stříkaš doma vlitne do toho prach nebo naka moucha :D

jiank dik zanazor motorak asi zustane červenej a střecha se uvidi přemyšlim i o folii :)

Odesláno

ja jsem koupil od 3M bilou lesklou, ale jako nic moc. Myslel jsem si ze to bude jina kvalita. Samozrejme ze na aute to muze vypadat jinak, bude to zajimavy. Urcite je na vyber z mnoha odstinu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jdem pomalu na to kamna v garaži v chodu tak jsme sundal naraznik masku svetla a uložil na pudu :D a taky jsem převezl kola z piskovani :papa

přes svatky bych rad vyhodil motro ale uvidime neni kam pospichat :)

Odesláno

Naházej nám sem postupně fotky :-). Docela mě zajímají ty kola, kolik si dal za opískování? Ten motor mě taky čeká pokud mi vše do jara dopadne :-). Ať se daří a hezké svátky.

Odesláno

opiskovani 2000 s tim že na nich byla kvalitni barva a nešla dolu byl jsem u toho a už jsem ani nedoufal že to pujde :D jinak sada alu kol bežne cca 1000 co jsem se ptal fotky přidam postupne ale dneska nebyla pametovka v mobilu :D

jinak na motoru žadny velky zasahy nebudou ani by nemusel nutne ven klui přetesneni převodovky atd ale bude k tomu lepší přístup jak kuli přetesneni tak vyvaření a naky barvy na napravu jsou v planu ale to se uvidí :)

jinak kdyby nekdo měl převodovy pomery na S16 tak sem s nima v hlave mam jednu kratkou z skřín z 205gti plus stalej převod z ropáka ale potřebuju vědet co tam mám aby to bylo aspon znát prptože se mi zda že je kratší origo oproti např 205gti :D

taky řeším co s klimou jestli ji zahodit nebo nechat nenapuštenou ja klimu nevyužiju a kdovi jestli je funkční a plnit ji a nepouživat nevim no :D

[upravil dne 16.12.2012 20:58 od kopr]

[upravil dne 16.12.2012 21:01 od kopr]

Odesláno

Paráda, vypadá to pěkně, pomalu to dáš do skvělého stavu. Tak mě napadá 306ky nemaj boční blikače v blatnícíh? V letě budeme pořádat sjezd Xsar VTS mohl by jsi přijet taky kdyby se ti to hodilo a bylo to tobě dostupné místo. Nebo na nejakém srazu pokud jsi ten tip člověka. Celkem rád bych to viděl ještě na živo :-). Ať se daří při upravách :-)

Odesláno
Paráda, vypadá to pěkně, pomalu to dáš do skvělého stavu. Tak mě napadá 306ky nemaj boční blikače v blatnícíh? V letě budeme pořádat sjezd Xsar VTS mohl by jsi přijet taky kdyby se ti to hodilo a bylo to tobě dostupné místo. Nebo na nejakém srazu pokud jsi ten tip člověka. Celkem rád bych to viděl ještě na živo :-). Ať se daří při upravách :-)

blinkry maji ale miza je jaksi nepoužil:D

jinak jestli to bude v okoli holic neni problem cca 60-70km :) srazy taky v planu když se to povede složit :D

Odesláno

v daci organu jsem našel stalej převod 4.062

jeste uvidim jestli seženu tu převodovku z 205 gti zjistit co tam mam ted:) a neco poskladat :P

Fotografie1329.jpg

Fotografie1328.jpg

Odesláno

jestli to nebude tim že me to dost promeřuje :-D kdovi co tam je prave to musim zjistit až bude venku aby se neskladalo co tam je ale tak kdyžtak se na na 205gti :D tam je kotel dlouhá

me co vychazi ta GTI a stalak 4.06 tak je 123 delší 4 stejna a 5 kratší takže nevim no ale 1234 je hodne podobna šestikvaltu a ten prej jede lepší no a propad otaček je menší uvidime

[upravil dne 22.12.2012 18:01 od kopr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...