kopr Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 Přímám návrhy co s výfukem nejlepší by bylo udělat koncovku ala styl tdi aby nebyla vidět ale to už je vyřízlej nárazník 1. nechat 1 koncovku akorat ji dat aby byla rovnobežne s osou auta 2. trochu vyříznout diru doleva aby se dostal do mist kde je origo a dat dvojitou nejspíš ovalnou koncovku aby tolik nečumela pod nárazník toto řešení sem i zatím zamlouvá nejvíc a trochu ji zastrčit tahle je cca 5cm přes hranu auta [upravil dne 16.8.2012 16:31 od kopr] Citovat
Tom_206 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Zavařit nárazník a koncovka alá diesel... kdy už... nebo dej jiný výfuk, nejlíp s kulatou koncovkou... Dvojitá a ještě oválná... Citovat
kopr Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 prave kdyby byl zavařenej tak neni co řešit ale takhle je vyfuk v blbim místě a prostě to neni ono potřeboval by víc doleva a to byhc docilil prave jen tou dvojitou koncovkou nebo by mohla bejt klidne kulata jde mi o to aby byl vyfuk v ose auta a vic schovanej tohle neni ono [upravil dne 16.8.2012 16:37 od kopr] Citovat
kopr Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 myslel jsem neco podobnyho když už tam ta dira je nechavat kuli tomu vařit a stříkat narazník aby to pak praskalo [upravil dne 16.8.2012 16:40 od kopr] Citovat
Tom_206 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Když to nebude zavařovat nějákej amatér s pájkou, tak to praskat nebude a bude stokrát lepší než jakákoliv dvojitá koncovka... na Tuhle 306 se to nehodí a zavařenej nárazník, by jí slušel ale pokud hledáš nejlacinější způsob, tak tam dej koncovku... Citovat
kopr Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 O tom žádná že by zahlazenej vypadal nejlíp ale jak řikáš zatím hledám variantu i levnější budu muset investovat do brzd a když na to přijde muže se to zahladit časem i po dvojity koncovce a dle mího bude zatim vypadat líp než ted nehledě na to že se kolem koncovky směrem doleva začina loupat barva v mistě kde by byla leva kocovka. No uvidim zda se mi povede nejaká pekná sehnat určite tam nebudu davat 2x 100 :-D Citovat
kopr Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 oběvil se menší problém a to když jsem vlezl pod auto a zjistil že kape regulatir brzd na zadní nápravě. Volal jsme mízovi a ten mi poradil abych regulator vyndal a do abs našroubuju ventilky z felicie. který pouštej cca 25% aby např v zime nedošlo ke smyku ale ted jsme se dočetl že na skoda foru ty ventiky zahazujou aby jim auta vic brzdily a prej je to znát hlavne na suchu neřešil nekdo tuto problematiku? rozum by velel že když se zadní kolo dostane do smyku tak abs povolí doted jsme v aute abs nemel a regulator taky ne a chodilo to jak mělo diky za každou radu nebo odkaz. Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Nejakej duvod to asi ma ze tam ten regulator brzd davali .... Citovat
kopr Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 no nějakej jo ale podle mě hlavní důvod byl prutok zavislej na zatížení ted kdy auto je snížený a to pero co to ovládá tam není a je to stale nastaveny na stejnou hodnotu a stěhovak z toho nikdy nebude jestli to tam neni zbytečný a dávat tam ty omezovače nevím aby to zas brzdilo na suchu nemam v planu ho trápit v zimě skusím ješte prolíst někde net co o teto problematice najdu abych vedel na co to tam je a jestli to mužu nahradit popřípade vymenit za ty z feldy uvidim ale ted mi přijde že ten zadek brzdí docela málo možná mín než 1,4ka s bubnama kde to je na tvrdo a v zime problém nebyl i bez abs (zase tma je rozdíl váhovej) a když to z tech felicii vyhazjou. Miza řikal že u novejch modelu to neni a je to řešený elektronikou v abs třeba neco přidá do diskuze Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 taky mi S16ka brzdi docela malo na zadek oproti TD s bubnama to ja sjem rikal petrovi o tech valeckach s feldy ale jeste sjem se k tomu nedostal a davat 4tis za novej regulator je blbost Citovat
kopr Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 a máš nekde odkaz na ty válečky nemužu to najít a jestli by to plnilo stejnou funkci težko říct a to se dává na pumpu nebo na abs ? Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 ja bych to dal az za ABS na levy zadni kolo a na pravy zadni kolo a mel by tam pasovat primo tento zavity jsou stejny http://www.amd-autodily.cz/brzdova-soustava/regulacni-ventil.html Citovat
Charles Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 kopr: jak ti psal Míza ja na ty 2000 nemam regulator Citovat
kopr Odesláno 21. srpen 2012 Autor Odesláno 21. srpen 2012 Dík za odkaz dneska jsem kontorloval brzdovku a hladina se nehla takže to sakne kdoví jak dlouho a nedělat vyfuk ani o tom nevim ale udelat se s tim neco bude muset dneska jsem se ptal u nás a 3400 bez slevy ješte zjistim slevu a uvidim a nejpíš koupim to co tam má bejt original a dva roky zaruka než tam neco bastlit vyšlo by to pomalu na litr vzadu tahat novy trubky rozhrabat to u abs s nejasným výsledkem když to nikdo nezkoušel aby to s tema omezovačema zas nebrzdilo málo Jinak dneska jsme se dal do vyfuku a výsledek posudte samy zvuk se taky zlepši žadnej řvoun jen si malinko bublá a puvodni byl malinko nahnilej a dalo to takovy pazvuky [upravil dne 21.8.2012 21:43 od kopr] Citovat
kopr Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 Další den trávím s s16kou dnes jsem se pustil do zadku potřebuje zvednout 1-1,5cm aby ta 15ka nebyla tolik zalezlá a byla mezera vepředu stejná se zadní tímto děkuji mízovi za promazání jedna torzka asi 5 min a druhá 2 minuty kdyby to takhle šlo pokaždý to víc trvalo uklidit v garáži odpoledne čeká na nahození zpátky Citovat
AKCZ Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Pokud budes mit stejnou mezeru vpredu i vzadu pak budes mit zadek viditelne vys nez predek Citovat
kopr Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 Tak naprava je komplet bez zapletky by to nešlo byla viditelně zlomená trubička u brzdiče tak jsem udělal rozborku jak na tom je a upadla uplně. Na druhou stranu lepší když upadne v garáži než na silnici Takže po neděli se budou schanet nový trubky na druhý straně je taky nic moc tak to vemu s tim zatežákem at je pokoj výsledek AKCZ : kdyžtak není problém přidzvednout předek ale vzadu se mi nelibilo schovaný kolo v blatníku tak myslim že takhle by to mohlo zustat [upravil dne 25.8.2012 17:39 od kopr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.