Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

kopr 306 s16 skládání převodovky

Recommended Posts

Odesláno

Přímám návrhy co s výfukem :) nejlepší by bylo udělat koncovku ala styl tdi aby nebyla vidět ale to už je vyřízlej nárazník

1. nechat 1 koncovku akorat ji dat aby byla rovnobežne s osou auta

2. trochu vyříznout diru doleva aby se dostal do mist kde je origo a dat dvojitou nejspíš ovalnou koncovku aby tolik nečumela pod nárazník toto řešení sem i zatím zamlouvá nejvíc :) a trochu ji zastrčit tahle je cca 5cm přes hranu auta

post-16954-14109626295619_thumb.jpg

[upravil dne 16.8.2012 16:31 od kopr]

Odesláno

prave kdyby byl zavařenej tak neni co řešit ale takhle je vyfuk v blbim místě a prostě to neni ono potřeboval by víc doleva a to byhc docilil prave jen tou dvojitou koncovkou nebo by mohla bejt klidne kulata jde mi o to aby byl vyfuk v ose auta a vic schovanej tohle neni ono :myslim

[upravil dne 16.8.2012 16:37 od kopr]

Odesláno

myslel jsem neco podobnyho když už tam ta dira je nechavat kuli tomu vařit a stříkat narazník aby to pak praskalo :myslim

post-16954-14109626295942_thumb.jpg

[upravil dne 16.8.2012 16:40 od kopr]

Odesláno

Když to nebude zavařovat nějákej amatér s pájkou, tak to praskat nebude a bude stokrát lepší než jakákoliv dvojitá koncovka... na Tuhle 306 se to nehodí a zavařenej nárazník, by jí slušel ale pokud hledáš nejlacinější způsob, tak tam dej koncovku...

Odesláno

O tom žádná že by zahlazenej vypadal nejlíp :super

ale jak řikáš zatím hledám variantu i levnější budu muset investovat do brzd a když na to přijde muže se to zahladit časem i po dvojity koncovce a dle mího bude zatim vypadat líp než ted nehledě na to že se kolem koncovky směrem doleva začina loupat barva v mistě kde by byla leva kocovka. No uvidim zda se mi povede nejaká pekná sehnat určite tam nebudu davat 2x 100 :-D

Odesláno

oběvil se menší problém a to když jsem vlezl pod auto a zjistil že kape regulatir brzd na zadní nápravě.

Volal jsme mízovi a ten mi poradil abych regulator vyndal a do abs našroubuju ventilky z felicie. který pouštej cca 25% aby např v zime nedošlo ke smyku ale ted jsme se dočetl že na skoda foru ty ventiky zahazujou aby jim auta vic brzdily a prej je to znát hlavne na suchu

neřešil nekdo tuto problematiku?

rozum by velel že když se zadní kolo dostane do smyku tak abs povolí

doted jsme v aute abs nemel a regulator taky ne a chodilo to jak mělo diky za každou radu nebo odkaz.

Odesláno

no nějakej jo

ale podle mě hlavní důvod byl prutok zavislej na zatížení

ted kdy auto je snížený a to pero co to ovládá tam není a je to stale nastaveny na stejnou hodnotu a stěhovak z toho nikdy nebude :D jestli to tam neni zbytečný

a dávat tam ty omezovače nevím aby to zas brzdilo na suchu nemam v planu ho trápit v zimě :) skusím ješte prolíst někde net co o teto problematice najdu abych vedel na co to tam je a jestli to mužu nahradit popřípade vymenit za ty z feldy uvidim ale ted mi přijde že ten zadek brzdí docela málo možná mín než 1,4ka s bubnama kde to je na tvrdo a v zime problém nebyl i bez abs (zase tma je rozdíl váhovej) a když to z tech felicii vyhazjou.:myslim

Miza řikal že u novejch modelu to neni a je to řešený elektronikou v abs třeba neco přidá do diskuze :D

Odesláno

a máš nekde odkaz na ty válečky nemužu to najít a jestli by to plnilo stejnou funkci težko říct :myslim a to se dává na pumpu nebo na abs ?

Odesláno

Dík za odkaz dneska jsem kontorloval brzdovku a hladina se nehla takže to sakne kdoví jak dlouho a nedělat vyfuk ani o tom nevim ale udelat se s tim neco bude muset dneska jsem se ptal u nás a 3400 bez slevy ješte zjistim slevu a uvidim a nejpíš koupim to co tam má bejt original a dva roky zaruka než tam neco bastlit vyšlo by to pomalu na litr vzadu tahat novy trubky rozhrabat to u abs s nejasným výsledkem když to nikdo nezkoušel aby to s tema omezovačema zas nebrzdilo málo :D

Jinak dneska jsme se dal do vyfuku a výsledek posudte samy :) zvuk se taky zlepši žadnej řvoun jen si malinko bublá a puvodni byl malinko nahnilej a dalo to takovy pazvuky :D

post-16954-14109626391094_thumb.jpg

[upravil dne 21.8.2012 21:43 od kopr]

Odesláno

Další den trávím s s16kou

dnes jsem se pustil do zadku potřebuje zvednout 1-1,5cm aby ta 15ka nebyla tolik zalezlá a byla mezera vepředu stejná se zadní :)

tímto děkuji mízovi za promazání jedna torzka asi 5 min a druhá 2 minuty :D kdyby to takhle šlo pokaždý to víc trvalo uklidit v garáži :D

odpoledne čeká na nahození zpátky

post-16954-14109626455146_thumb.jpg

Odesláno

Tak naprava je komplet bez zapletky by to nešlo byla viditelně zlomená trubička u brzdiče tak jsem udělal rozborku jak na tom je a upadla uplně. Na druhou stranu lepší když upadne v garáži než na silnici :) Takže po neděli se budou schanet nový trubky na druhý straně je taky nic moc tak to vemu s tim zatežákem at je pokoj :)

výsledek

AKCZ : kdyžtak není problém přidzvednout předek ale vzadu se mi nelibilo schovaný kolo v blatníku tak myslim že takhle by to mohlo zustat :)

post-16954-14109626456699_thumb.jpg

[upravil dne 25.8.2012 17:39 od kopr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...