Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tady je moje V6 mám ji asi 2 roky a musím se přiznat že jsem velice dlouho přemýšlel že ji pošlu pryč ale při obcházení bazarů jsem zjistil že tohle je auto, které nemůžu dát pryč. Přirostlo mi k srdíčku ale je na něm spousta práce takže si asi šáhnu dost hluboko do kapsy ale stojí to za to :)

http://eangelo13.rajce.idnes.cz/30.7.2012_foto_Kostel

25.8.2012 : Tak jsem se do toho mazlika pustil - koupené -

levé zadní světlo ( staré bylo prasklé)

levé zrcátko (staré bylo prasklé)

Koupené komplet kola na zimu

rozvody a čepy řízení :)

[upravil dne 25/8/12 20:17 od eangelo]

Odesláno

Tak vítej mezi V6-tkaři a kupéčkaři:aut Nevypadá vůbec špatně, sice jsem tak trošku zastánce originálu, ale i takhle to není zlý. Co máš s ním za problémy, že píšeš o investicích atd :roker

Odesláno

Díky, originál je opravdu dost pěkný ale nějak se to sešlo a takhle jsem ho sehnal. A měnit se mi to už moc nechce je to prostě originál originálu :)

Investice : rozvody, levé zrcátko, levé zadní světlo, levý čep řízení, přední kotouče, a obávám se i posilovač řízení, výfuk (upadla mi spojka mezi středem a koncem. A ještě k tomu střed je už hodně prohnilý a vypadá to takhle :D

)
Odesláno

Přesně žádná tragedie a rozvody nejsou potřeba ale sešli se korunky tak je chci udělat a zbytek je kosmetika jinak po motorové stránce je to ok a to je základ :)

A ten zvuk miluji ale musí se to opravit :(

Odesláno

Co já vím tak vídám ještě dvě :). Jedno červené a jedno stříbrné :)

Jinak byl jsem se ptát na origo díly a cena mě hodně odradila proto to nechám takto oplastované :)

Odesláno
Co já vím tak vídám ještě dvě :). Jedno červené a jedno stříbrné :)

Jinak byl jsem se ptát na origo díly a cena mě hodně odradila proto to nechám takto oplastované :)

a zkousel jsi bouračky?http://auto.bazos.cz/inzerat/16636765/peugeot-406-coupe-2L.php

nebo Pruneřov za Chomutovem tam je vrakáč peugeot:)

Odesláno

Setkal jsem se s mnoha reakcemi a vždy je to 50 na 50 někomu se to líbí někomu ne :). Já jsem si už zvykl a nechce se mi to měnit hlavně z finanční stránky :P

Odesláno

ale jo,neni to špatný,možná bych i řek, že se mi to líbí. Nesmyslně naplácaný to tam neni,vypadá to i,že to všechno lícuje. Jen to křídlo mi tam nesedí,volil bych jiný,když už.. bez něj by to vypadlo zle,takhle ospojlerovaný.. Zas trochu jiná 406 na klubu,takže je na co koukat;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...