Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako servis: Do AK v Šumperku jen v největší nouzi a to ještě tam pošlu někoho jiného.Mnohokrát sem musel řešit problémy s vrchním velením v Praze ale u osobních domluv a akce typu vem u nás matroš za 200k za 3 mesíce a máš zouvačku s vyvažovačkou grátys bohužel neřeší.Vzhledem k tomu že nás za cca 3 roky okradli o zásluhy v ceně cca 100k tak už s nimi nechci mít nic společného a kde budu moci budu na AK v šumperku házet jen špínu.A to že ve škatulkách valeo(páčky blinkrů atd.) jsem často nacházel tu jejich starline špínu ani nemluvě.Momentálně berem od Sien nebo Elit a nebo přímo OEM díly které se často vyplatí.Oleje jako dealer si řeším sám přímo z belgie jelikož nebudu brát Castrol pro \"východní blok\" za nehorázný ceny.

A to nemluvím o tom že je v téhle době AK už skoro 2x dražší než když jsme s nima začínali .Bohužel od té doby kdy se zařadily mezi top dodavatele šla kvalita služeb jen a jen dolů

Odesláno
Pokud potřebuju něco rychle tak tam nakupuju, ale spíš drobnosti, většinou se dá nakoupit levněji. Co se týká servisů tak nemá smysl nic hodnotit. Jsou to samostatné subjekty a každý bude jiný... Ve Žďáru zajeď ke Grebeníčkovi, nebo do Veselí k Jarošovi.

Ještě poznámka: v A.K. jsem nikdy neměl problém s reklamací nebo s vrácením nepoužitého zboží, takže pokud člověk nemá jistotu jeslti něco náhodou nebude potřebovat, není problém koupit a následně vrátit.

[upravil dne 30/7/12 19:51 od koblih69]

Ten Grebeníček tady taky nemá kdoví jakou pověst :myslim

Odesláno

V Auto Kelly sem kupovala brzdový kotouče na Majdu, vše v pohodě, žádný šmejdy, i když to byla ta lacinější verze. Jsou v pohodě do teď, dva roky odježděno a rok stály, ale no problem, držej.:) Se servisem zkušenosti nemam, menší věci si nechávám dělat od kamarádů a větší zatim díky bohu nebyly na žádnym autě.:)

EDIT: AK Praha, to větší, co se stěhovalo na Stodůlky.

[upravil dne 2/8/12 12:17 od Agia]

Odesláno

No od té doby, co omezili v e-shopu přístup z určitých IP adres (nejsem Hacker), tak mi nezbývá než využívat konkurenci :(

Pozn.: několikrát jsem to urgoval, ale nic...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...