MlCHAL Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Zdravim, dnes sa mi objavil nasledovny problem: svieti mi kontrolka ARS-ESP, nefunguje tempomat, vypisovalo mi vypalenu smerovku, aj ked vsetky funguju, tak ako by mali fungovat a po otoceni a vytiahnuti kluca motor dalej bezi. Ma niekto podobnu skusenost alebo vie niekto, kde by mohol byt problem? Dakujem Citovat
Budhas Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Pokud máš sekundární baterii, tak ti tohle může dělat ona, pokud už je skoro po ní. Vykazuje různé chyby. Citovat
Y2K Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 no vie...zblbla ti BSI nepises aky rocnik mas, a moze to byt aj tou sekundarnou bateriou, ak tu nemas, tak odpojit baterku na hodku (ci kolko) nech sa resetne BSI inak tieto priznaky (ak nejde o tu sekundarnu bateriu) su sprievodnymi javmi nejakej inej chyby....ako u mna pri prehriati ked mi odisla oba vetraky chladica Citovat
Y2K Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 tak plati to s tou baterkou druhou a BSI Citovat
MlCHAL Odesláno 29. červenec 2012 Autor Odesláno 29. červenec 2012 Este som mozno mal napisat, ze dnes som sa trochu babral s lavym brzdovym svetlom, ktore mi uz asi 2 mesiace nesvieti. Zistil som, ze ziarovka je funkcna, ale brzdove svetlo nesvieti. Mozno som nieco porobil s kablami. Nie je sekundarna bateria ulozena prave niekde v tych miestach? Citovat
MlCHAL Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 Dnes som si vsimol, ze motor vypne v pohode po vypnuti svetiel. Sekundarnu bateriu som objavil v kufri. Ako zistim, ze uz je na odpis? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.