Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když už je řeč o těch Chráš?anech, tak v neděli, kdy byly Mimoňské války, jsme byli právě v Chráš?anech s BMW E30 klubem, a byla tam bílá 405 Mi16 (jestli se dobře vybavuju)... je to někdo odsud?:)

Odesláno

Tak před chvílí jsem se vrátil z Chráš?an.. , kde jsem byl s Bohousem 205 GTI, hezky jsme si pokecaly o ruznejch věcech proste supr.

Jinak Chráštany jsou stále dobrý mini srázek na letišti na vyblbnutí.

Vřele doporučuju, kdo si chce zasprintovat tak je to supr možnost..

Hold škoda,že nás tam nedorazilo víc.

Třeba někdy příště. :papa:papa

Odesláno

Docela mě mrzí, že jsem tam nemohl dorazit, už jsem byl na cestě z práce a najednou telefon… a dál to už kdo tam byl ví ;) doufám, že se to bude opět někdy opakovat ;)

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Docela mě mrzí, že jsem tam nemohl dorazit, už jsem byl na cestě z práce a najednou telefon… a dál to už kdo tam byl ví ;) doufám, že se to bude opět někdy opakovat ;)

Bude, určitě........:papa

Odesláno

Á tak to jsem rád, že uz zase fungujou. Někdo mi povídal fámu že Chráš. už nejsou.

Škoda že jsem si to přečetl až teď jink bych jel. Ale pokud to bude příští tak bych jel. Dejte vědět

Odesláno
Napsán autorem Tazman

Á tak to jsem rád, že uz zase fungujou. Někdo mi povídal fámu že Chráš. už nejsou.

Škoda že jsem si to přečetl až teď jink bych jel. Ale pokud to bude příští tak bych jel. Dejte vědět

To nebyla fáma. Opravdu delší dobu to nefungovalo, ale teďka to vzali do ruky opět prapůvodní úplně první pořadatelé. Je to každej čtvrtek od 17 - noc. :papa

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Každý čtvrtek? :o Hmm tak to jsem zvědav kolik lidí tam bude jezdit tak za 3 měsíce ;)

Já jsem kdysi do Chráš?an jezdil pravidelně a můžu říct že vždy tam bylo hodně lidí, kteří si proste přijely buď podívat a nebo zasprintovat.

Asi to bude tím,že pro pražáky a lidi z okolí je to kousek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...