Fx Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Když už je řeč o těch Chráš?anech, tak v neděli, kdy byly Mimoňské války, jsme byli právě v Chráš?anech s BMW E30 klubem, a byla tam bílá 405 Mi16 (jestli se dobře vybavuju)... je to někdo odsud? Citovat
John Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Tak před chvílí jsem se vrátil z Chráš?an.. , kde jsem byl s Bohousem 205 GTI, hezky jsme si pokecaly o ruznejch věcech proste supr. Jinak Chráštany jsou stále dobrý mini srázek na letišti na vyblbnutí. Vřele doporučuju, kdo si chce zasprintovat tak je to supr možnost.. Hold škoda,že nás tam nedorazilo víc. Třeba někdy příště. :papa Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2005 Autor Odesláno 3. červen 2005 Jo jo bylo to OK, jen teĎ už ty přední pneu musím vyměnit hodně rychle :D Citovat
Jirkap Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Docela mě mrzí, že jsem tam nemohl dorazit, už jsem byl na cestě z práce a najednou telefon… a dál to už kdo tam byl ví doufám, že se to bude opět někdy opakovat Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2005 Autor Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Jirkap Docela mě mrzí, že jsem tam nemohl dorazit, už jsem byl na cestě z práce a najednou telefon… a dál to už kdo tam byl ví doufám, že se to bude opět někdy opakovat Bude, určitě........ Citovat
Jirkap Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Tak to je super... tak pak dejte echo máte nějaké foto? Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2005 Autor Odesláno 3. červen 2005 John měl sebou svůj fo?ák, takže můžeš hádat......:D:D Citovat
John Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Pár fotek jsem nafotil...hned jak budu mít čas tak je hodim na web i s odkazem na stahnuti :) Citovat
Tazman Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Á tak to jsem rád, že uz zase fungujou. Někdo mi povídal fámu že Chráš. už nejsou. Škoda že jsem si to přečetl až teď jink bych jel. Ale pokud to bude příští tak bych jel. Dejte vědět Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2005 Autor Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Tazman Á tak to jsem rád, že uz zase fungujou. Někdo mi povídal fámu že Chráš. už nejsou. Škoda že jsem si to přečetl až teď jink bych jel. Ale pokud to bude příští tak bych jel. Dejte vědět To nebyla fáma. Opravdu delší dobu to nefungovalo, ale teďka to vzali do ruky opět prapůvodní úplně první pořadatelé. Je to každej čtvrtek od 17 - noc. Citovat
Jirkap Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Každý čtvrtek? Hmm tak to jsem zvědav kolik lidí tam bude jezdit tak za 3 měsíce Citovat
John Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Jirkap Každý čtvrtek? Hmm tak to jsem zvědav kolik lidí tam bude jezdit tak za 3 měsíce Já jsem kdysi do Chráš?an jezdil pravidelně a můžu říct že vždy tam bylo hodně lidí, kteří si proste přijely buď podívat a nebo zasprintovat. Asi to bude tím,že pro pražáky a lidi z okolí je to kousek. Citovat
Jirkap Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Tak to se tam příští čtvrtek pojedu podívat Citovat
John Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 KDO CHCE tak tady je pár fotek z včerejších Chráš?an... :) link Snad se budou alespoň trochu líbit. Citovat
Bohouš Odesláno 3. červen 2005 Autor Odesláno 3. červen 2005 Nejhezčí je ta poslední Peugeotí noční momentka :D:D Citovat
Jirkap Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Nejhezčí je ta poslední Peugeotí noční momentka :D:D že jo, není tam skoro nic vidět :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.