Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ruzný pumpapokecy atd... ctvrtek 16.8. na Q od 18:00 po té přesun za zeď

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je jasný :D Proč se učit s pračkou? To je ženská práce a s ženěním nestraš :D Se podívej jak jsi dopadl ty :D A cesta mi trvala + - půl hodiny, já za to prostě nemůžu, je to dálka no :D

Odesláno
Tak to je jasný :D Proč se učit s pračkou? To je ženská práce a s ženěním nestraš :D Se podívej jak jsi dopadl ty :D A cesta mi trvala + - půl hodiny, já za to prostě nemůžu, je to dálka no :D

Prej zenska prace :D :D :D vsak ona ti to nejaka vysvetli a pak budes doma kmitat jak mourovatej :D :D . Ja si nemuzu stezovat mam tu nejhezci zenu, nejsikovnejsi a nejhodnejsi tak co :D :D

Odesláno

já dorazil až ted, sem se nejak zasekl na atelieru:D:D

jinak co se týče toho maželství: já nevim naposled mluvila něco o rozvodu:P:P prej si tě k oltáři takovýho s pistolí u hlavy netáhla:D:D

Odesláno

Sorry Moby ze jsem ani neodpovedel na SMS jsem dneska byl nejakej zpruzenej krapet ... Ale diky za info, nekdy se zase vyskytnu

Odesláno
já dorazil až ted, sem se nejak zasekl na atelieru:D:D

jinak co se týče toho maželství: já nevim naposled mluvila něco o rozvodu:P:P prej si tě k oltáři takovýho s pistolí u hlavy netáhla:D:D

To sem slysel tak snad doufam ze uz rozvod nehrozi :D:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...