agresssor Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Takze z fotek jsem pochopil ze Vojta uz nema v aute TD ale narvali jste tam VVT-I Svejk: Nejak postradam foto kterymi sis chtel zajistit vetsi ucast na akci. :D Bob bys videl jak to ted s tim VVT-I jede kurva lip :D :D Citovat
švejk Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 co dneska nejaky to qcko? od 18:00? nerikal NEKDO, ze Qcka mame na nejaky cas zakazana? :D Citovat
švejk Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Takze z fotek jsem pochopil ze Vojta uz nema v aute TD ale narvali jste tam VVT-I a videl bys, jak mu to ted lita Svejk: Nejak postradam foto kterymi sis chtel zajistit vetsi ucast na akci. :D me ucast celkem vyhovovala ale mohlo by byt lip, jenomze to by se nejmenovany jedinec nesmel vymlouvat na nejaky oslavy cehosi Citovat
Edison Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Hele... a co třeba zmrzka nebo kafe... třeba u macka? Nebo jinde... Citovat
švejk Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 ja mam pocit, ze zakaz se tykal jak Qcek globalne, bez ohledu na skutecne misto konani Citovat
Fuller Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Co? Odkdy a od koho? Dneska mám zase času habakuk, tak sem si říkal, že bych se stavil. Citovat
Moby89 Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 Fuller: klid, zakázala je Lůca kvuli tomu že na ně nemůže(nemá kratit 206tou):D ok takže v 18:00 tam;) Citovat
Edison Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Jsem navrhoval toho macka... Koukám na radar... něco se blíží... Citovat
Moby89 Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 sakra to jsem nejak prehlidl;) ja bych to videl ze se sejdem na Q(at nikdo nebloudi atd...) a pak se dohodnem;) Citovat
Edison Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Tak macka v trojúhelníku s OMV a lidlem, v linii OBI - OMV - mack... a další vodítka... snad nikdo minout nemůže. Ale OK... se taky stavím... Citovat
John Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Já dneska určitě ne válííím se ještě u bazénu na moravě a je mi dobře ale kdyby to bylo zítra není problém to už zas budu v Praze Citovat
negrbob Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 me ucast celkem vyhovovala ale mohlo by byt lip, jenomze to by se nejmenovany jedinec nesmel vymlouvat na nejaky oslavy cehosi Jedinec se sekl oslava byla dnes nikoliv vcera Akorat jsem zni ted prijel a drepel jsem asi 100metru od tveho bydliste. Cestou jsem jel kolem Qcka. Takze dvakrat za jeden den me tam nikdo nedostane. Ale takovej zejtrek zase po praci by nebyl spatnej. PS: Neco se zene na Stodulkach zacina bejt cerno. Citovat
negrbob Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Kdepak se nam ten Fuller zasek? A jak dopadl rentgen? Citovat
John Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Pokud by bylo něco zítra tak bych se třeba po práci zarazil ale dřív jak v 18h ne... Citovat
švejk Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 rentgen dopadl dobre, pacientka je v domaci peci Citovat
Moby89 Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 ještě žije, ale nemáte někdo navod jak otevřít a nastartovat bagr bez klicku?:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.