Guest StibTo Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Stibto:zavidis nebo co? ee ja byl na slapadlech s Market a bylo to fajn Citovat
Moby89 Odesláno 5. červenec 2012 Autor Odesláno 5. červenec 2012 uz se vzbudila:D:D fotky rikaj jenom pravdu:aut:aut proste agresivni alkoholicka:D:D a co se tyče vajček, premejslel jsem co si dam k obedu... už asi vim:aut Citovat
švejk Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 fotky rikaj jenom pravdu:aut:aut proste agresivni alkoholicka:D:D ja vam nevim, tyhle fakt jako celkem vyrazne zkreslujou :D:D:D chudak luca se musela v nouzi nejvyssi branit a tady to fakt vypada, ze ona je ten agresivni element Citovat
Angelussy Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 uz se vzbudila:D:D fotky rikaj jenom pravdu:aut:aut proste agresivni alkoholicka:D:D a co se tyče vajček, premejslel jsem co si dam k obedu... už asi vim:aut ještě že ty jsi takový neviňátko :* Mobýsku Mimochodem TOHLE není vůbec FÉR! agresivní jsi byl akorát ty, když jsem měla nůž u krku! Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Vy jste sebranka ale jinak zajímavý fotky Citovat
Moby89 Odesláno 5. červenec 2012 Autor Odesláno 5. červenec 2012 ja jsem pacifista:D:D a fotky bych uzavřel citaci z jednoho českeho serialu: \"indiani maj pravdu, fotky kradou duše,nebo fotky maj pravdu indiani kradou duše, ne indiani kradou fotaky\":D Citovat
švejk Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Angelussy: fakt? me se spis zdali agresivni luky s mobym, kdyz ti chteli na brise obplesknout tu kovovou padesatikorunu Citovat
Angelussy Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Však o Mobym mluvím Tobě děkuji Citovat
švejk Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 o ničem nevim:roker jsem netusil, ze jste byly tak na krupici :D:D dulezity je, ze to vim ja Citovat
švejk Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 no, tak jsem tu trosku nekvalitnich fotek nahral taky Citovat
Moby89 Odesláno 5. červenec 2012 Autor Odesláno 5. červenec 2012 já myslim že jsou dost kvalitní:D Citovat
agresssor Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 zrovna o tom přemejšlim:D:D Zapomen na to zadna chlastacka :D Citovat
negrbob Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 To je mladez dneska uz ani chlastat tri dny v kuse to neumi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.