Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ruzný pumpapokecy atd... ctvrtek 16.8. na Q od 18:00 po té přesun za zeď

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem to tam vocih a skoro to vypada, ze tam bylo kdysi davno i ohniste :) takze si myslim, ze by nemel byt problem :aut

Angelussy: srabe :D aspon mej tolik slusnosti a dodej vymluvu, jako ja posledne :D

Odesláno

Tak jsme se s Agresorem dneska potkali a pořešili ten pátek, sraz v půl šestý na Qčku nebo ve třičtvrtě tam.

každej si doveze co sní a vypije. Doporučuju vzít si židličku.

Pak jsou věci který musíme vyřešit:

Stolek(nějakej malej campingovej)

Kanystřík s vodou(aby se neřeklo že sme se nesnažili hasit):D

a uhlí

gril beru já(už ho mam pro jistotu naloženej):D:roker

Odesláno

Mám židličky dvě, takže kdo si zapomene, jednu je možno použít.;) Dojedu nějak pozdějc, kolem šestý se vracim z práce, takže čekejte sos hovor, abych vás našla.:D

Odesláno

To nezni jako uplne spatnej plan, vzit si nejakou zidli :D asi budu muset pohledat, bezpecne vim akorat o tech plastovych zahradnich a ty nikam netaham... to budu snad radsi na stojaka :D Takze si s prosikem tvoji nadbytecnou zidli rezervuji, pokud doma zadnou nenaleznu :mad:

Odesláno
To nezni jako uplne spatnej plan, vzit si nejakou zidli :D asi budu muset pohledat, bezpecne vim akorat o tech plastovych zahradnich a ty nikam netaham... to budu snad radsi na stojaka :D Takze si s prosikem tvoji nadbytecnou zidli rezervuji, pokud doma zadnou nenaleznu :mad:

Kurnik zase pozde :D:D:D

Odesláno

No problemo, je to takový to skládací křesílko nízký, ale na grilovačkách a srazech ho mam odzkoušený.;)

Odesláno

Hmm akce vypada fajne bohuzel neb o bohudik ja jedu zitra do Hamburku a vracim se v sobotu v noci :) Pug se projede :) Tak si to moc uzijte i za mne ! :papa

Odesláno

kdo nas ma kontrolovat? abysme si na nej/ni dali dobry pozor? :):D

edit: hura, uz na foru oficialne bydlim :D:D

edit2: ted si rikam, jestli to neni spis smutny :(:D

[upravil dne 21.6.2012 13:47 od švejk]

[upravil dne 21.6.2012 16:02 od švejk]

Odesláno
kdo nas ma kontrolovat? abysme si na nej/ni dali dobry pozor? :):D

edit: hura, uz na foru oficialne bydlim :D:D

[upravil dne 21.6.2012 13:47 od švejk]

Dobře ty :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...