Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ruzný pumpapokecy atd... ctvrtek 16.8. na Q od 18:00 po té přesun za zeď

Recommended Posts

Odesláno

ja bych te klidne vyzvednul :D ale buhvikdy tam prijedu :D ...ale kdyz bys jel po spojce smerem do centra, sjedes na branik (sjezd kus za OMV) na prvni svetelne se das doleva a na druhe svetelne doprava, podjedes viadukt a pojedes poraaad rovne, nez spadnes do vltavy :) a chvili pred tim, nez tam spadnes, tak prejedes takovej (tusim piscitej) placek :) obcas tam parkuji i auta snad.

Pak uz je to na vasi volbe, kde to rozbalite :D budto tam na tom pisku a nebo hnedka vedle je takovej paloucek, kde se v lete opaluji hezke pani :)

Odesláno
já to hledat nechci znám se. takže kdo mě vyzvedne třeba na Qčku?

Já bych tě klidně vyzvedla, ale kdo pak vyzvedne nás oba, abysme trefili?:D

Odesláno

...a kdybyste naaahodou jeli od Qcka, tak jakmile vidim po prave strane obrovskej plac, kam by se vesla hromada autobusu, tak to znamena, ze jste vedle autobusoveho/vlakoveho nadrazi v braniku a v tu chvili uz musite videt i svetelnou krizovatku, na ktere se date vlevo, coz znamena, ze jste prakticky tam :)

edit: ale nemusite dat na moje rady a muzete se roztahnout i jinde :D:D jenom mi dejte vcas vedet, kde, abych vas tam jak mamlas nehledal

[upravil dne 20.6.2012 15:53 od švejk]

Odesláno

no, to dorazim :D ale rikam to predevsim proto, ze ja budu pres den uradovat v dejvicich a odtama to je k ni asitak 15 minut :D tak ji muzu vylozit u vas a pak se zastavit doma, prevlict, doladit par vikendovych zalezitosti a pak bych se stavil i ja osobne :D ...pokud ale ji vezme luky, tak neni vubec co resit :aut

Odesláno

tam muzu sject ja a vyfotit vam to :) precejenom to mam asi nejbliz. Navic v tomhle vedru do toho uceni stejnak cucim jak husa do flasky a do palice mi to neleze :)

[upravil dne 20.6.2012 18:46 od švejk]

Odesláno
tam muzu sject ja a vyfotit vam to :) precejenom to mam asi nejbliz v tomhle vedru do toho uceni stejnak cucim jak husa do flasky a do palice mi to neleze :)

V pohode jen se uc at to zvladnes :D :D :D ja se aspon projedu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...