švejk Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 To je na me trosku moc dopredu, abych rek pravdu cert vi, jestli nebudu kopat izolaci, delat fasadu, ci jinou bohulibou cinnost na chalupe Ale kdyz budu v praze, tak proc ne ted jeste vymyslet, co se nakonec bude dit, protoze napriklad ten kurt se asi bude muset rezervovat, pripadne maso nalozit Citovat
švejk Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 Tak to uz to rovnou muzeme nechat na 10-12.8 do Piešťan. nechci bejt hnidopich, ale uz takhle me ceka investice do auta za bezmala 10k a neco mi rika, ze to bych asi se zbytkem \"prazdnin\" financne neutah Citovat
Moby89 Odesláno 20. červen 2012 Autor Odesláno 20. červen 2012 právě proto podle mě neni čas ztrácet čas, pak přijdou dovolený, moře hory a co já vim co všechno:D:D Citovat
Angelussy Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 nástupy do prvních tříd :D:D angličtina KLOKÁNEK skákací hrady, zmrzlina a nanuky na každým kroku ... upřímně, je mě to fuk. Něco stanovte a já se zkusím přizpůsobit. Co se týče piešťan, ani tomu bych se asi nebránila [upravil dne 20/6/12 13:01 od Angelussy] Citovat
Moby89 Odesláno 20. červen 2012 Autor Odesláno 20. červen 2012 takže návrh: tenhle víkend bud pátek večer nebo sobota večer grilovačka, třeba v bráníku. když v sobotu tak mam volnej byt;):D Citovat
negrbob Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 jak jsem psal ja bohuzel tenhle ani pristi vikend nemuzu . Citovat
švejk Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 Moby: chces grilovat v byte? hmm... celkem odvaha patek vecer by to slo.. tak kolem pul 9 bych snad moh bejt ze skoly doma Piestany, leda by me negrbob povozil tam a zpatky s tim, ze by do dokazal tak za 4l/100km Citovat
švejk Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 nástupy do prvních tříd :D:D angličtina KLOKÁNEK skákací hrady, zmrzlina a nanuky na každým kroku juuu... a vzala bys me taky na skakaci hrady a zmrzku? To ja rad.. :D Citovat
Moby89 Odesláno 20. červen 2012 Autor Odesláno 20. červen 2012 v sobotu jsem to myslel poté... třeba pro ne uplně pražáky;) pátek večer podpalujem braník? to zní dobře:D:D Citovat
agresssor Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 Moby pokud v patek budem podpalovat branik tak semnou pocitej na tuty v sobotu mam akci jinde taky s podpalovanim. Jinak teda pokud by mel ten vikend 7-8 cervenec klapnout jako akce u svejka tak pristi tyden by se teda doresily detaily i ohledne masa, piti, a klidne i toho kurtu Citovat
Agia Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 Pátek večer by šel i za mě, to snad i místní starousedlíci vypadnou na chatičky a nebudu se muset ve dvě ráno cpát zas mezi dvě auta. Sobota mam už výlet jinam, ale ten páteční večer stíhám. Citovat
švejk Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 ja mam dokonce pocit, ze hned vedle ty cyklostezky v modranech je na to hned u vltavy takovej placek, kterej je na to jako delanej Citovat
Fuller Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 Já bych se stavil na chvilku, teda když to bude v rozumnej čas, pač večer jdu do práce. Citovat
Agia Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 ja mam dokonce pocit, ze hned vedle ty cyklostezky v modranech je na to hned u vltavy takovej placek, kterej je na to jako delanej Jj, jednou sem tam byla na jukačku nafotit si Majdu a Fávo, plácek je tam hezkej. Jen na něj musim trefit. Citovat
agresssor Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 ja mam dokonce pocit, ze hned vedle ty cyklostezky v modranech je na to hned u vltavy takovej placek, kterej je na to jako delanej To je presne ono Citovat
švejk Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 no, ono je tam placku vic jeden, kterej by byl pro nase ucely nejlepsi sousedi s kempem a nejsem si uplne jistej, jak moc by byly majitele kempu nadseni se rozlozit hned vedle nich a vyrabet hluk edit: jinak ulice \"U Kempinku\" [upravil dne 20.6.2012 14:44 od švejk] Citovat
Luky\307 Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 no, ono je tam placku vic jeden, kterej by byl pro nase ucely nejlepsi sousedi s kempem a nejsem si uplne jistej, jak moc by byly majitele kempu nadseni se rozlozit hned vedle nich a vyrabet hluk Teď ještě abych ten plácek našel Ale my by jsme určitě zase tak hluční nebyli Citovat
agresssor Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 no, ono je tam placku vic jeden, kterej by byl pro nase ucely nejlepsi sousedi s kempem a nejsem si uplne jistej, jak moc by byly majitele kempu nadseni se rozlozit hned vedle nich a vyrabet hluk Za tem tramvajovejma kolejema doprava a dolu k vode myslim ze pokud nebudem delat rachot po desaty bude to kazdymu jedno :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.