BlackMamba Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Dobry den, hladam niekoho kto by mi kompletne spravil navigaciu v mojej 607 r.v.06/2005 - RT3. A kolko by ma to asi vyslo s aktualnymi mapami europy. Nech ma to uz konecne naviguje Dakujem! Citovat
Y2K Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 ved navigaciu mas nie? stiahni mapy a ides ci zas zle to chapem? BTW, ta navigacia je na 2 veci...musis stale vymienat CD lebo to ma len CD mechaniku, ta co mam vo fone posluzi lepsie som to skusil len raz ci to ide a to je tak vsetko Citovat
BlackMamba Odesláno 25. červenec 2012 Autor Odesláno 25. červenec 2012 Asi mas pravdu.....kaslem na to .....ked tie CD musis stale vymienat........ Citovat
jofo Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Cd nemusi menit. Kzde cd ma hlavne tahy. Ak das cd nemecka tak to budes mat podrobnu mapu, ale akonahle zajdes do holandska tak uz iba hlavne tahy. Vtedy musis dat zas belgicke cd. Nehovorim o tom ze obcas z napaleneho cd to pomalsie cita a niekedy si uz davno za odbockou ked ta to upozorni ak sa odchylis od cesty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.