Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

S16 (prodaná) ---------> PEUGEOT 206 RC :))))

Recommended Posts

Guest lilNoth
Odesláno
o kapičku hůř .. :D o kapičku :D .. ted budu kupovat HOD žárovky 6000K, tak jsem zvedavej :)

HOD som mal na octavii, odpor, kentus humus. Ci octavia ci Lupa osvedcili sa mi Osram Nightbraker a v tom pokracujem aj v pezote...

Odesláno
http://www.mapy.cz/zakladni?planovani-trasy&x=13.8894633&y=47.2513644&z=6&rc=9mK9UxTtWA9kheCxRwmh9ghcuxONky9fIb3xN0BH9dU-qxKKVQk-UxJ5i29305mxG0BE93SBJxCvUo&rl=obec%20Brno%2C%20okres%20Brno-m%C4%9Bsto%2C%20kraj%20Jihomoravsk%C3%BD&rl=obec%20Znojmo%2C%20okres%20Znojmo%2C%20kraj%20Jihomoravsk%C3%BD&rl=obec%20Ansfelden&rl=obec%20Ebensee%2C%20spolkov%C3%A1%20zem%C4%9B%20Ober%C3%B6sterreich%2C%20Rakousko&rl=obec%20Zell%20am%20See%2C%20spolkov%C3%A1%20zem%C4%9B%20Salzburg%2C%20Rakousko&rl=obec%20Fusch%20an%20der%20Grossglocknerstrasse&rl=obec%20Tolmezzo&rl=obec%20Lignano%20Sabbiadoro%2C%20oblast%20Friuli-Venezia%20Giulia%2C%20It%C3%A1lie&rp=%7B%22criterion%22%3A%22fast%22%7D&ri=0

Toto je zhruba cesta, kterou jsme jeli :) každej mě nějakej tip, kam se sjet podívat atd, tak vzniklo něco podobnyho :) pro mě (a taky pro ostatni) jedna z nejlepsich dovolenych .. cesta skvěla jak na auto, tak motorku :)

Počasí na grossu nevyšlo, ale tam prostě člověk nemůže spolehat na predpověď :)

Ahoj máš někde víc fotek? Příp. sepsáno kde se kolik na téhle trase platí? ZA 14dní chci jet dolu na jih a přesně něco podobného jsem měl v plánu projet. Díky Lukáš

Odesláno

No, mam nějaký video, který jsem natáčel, když jsme se vezli nahoru na gross, tak ho sem postnu přeš YT.. :)

Jinak poplatky - klasika rakouská známka nejakych 8euro, ta se koupila jako první .. potom jsme se kochali cestou na gross přes alpy :) Dole pod Grossem jsme přespali noc v kempu. Kemp nás vyšel úplně super, 5 aut, stany a tuším 9 lidí :) vcházela ta jedna noc na nejakych 9 euro :) - byl to nějaký sport camp, skvěle zařízený. Rano jsme se vydali na gross - 34euro se platí za auto (a pokud se tam hodlas mrknout jeste jednou a stihnes to do roku, tak platis uz jen 10euro - dle SPZ), no a svezli jsme se na grossu :) No potom jsme pokračovali směr italie - tolmezo .. vsechno bylo bez poplatků, dokud jsme se nedostali na dálnici .. z dalnice od tolmeza do lignana to stalo tusím 10-11euro na auto :) no a pak klasika sehnat hotel v u moře, mám tam \"známou\" v cestovce,takze to padlo nejak 500/noc v hotelu pro jednoho, s bazenem, parkecem atd .. Jinak fotky bych klidně někam dal :) akorát nějak nevím kam :D ..

každopádně cesta se vším všudy vycházela cca 11000 - 12000kč na jedno auto a dva lidi :) takže uplně super .. vyjeli jsme v pondělí v 7 ráno a a prijeli v sobotu v 8ráno :)

[upravil dne 21/8/14 11:43 od kolmi]

Odesláno
Nějaká mapa cesty a nějaký menší report???

Teda vždycky jsem chtěl takhle vyrazit někam s autama do hor, do průsmyků :) zatím někak nebyl čas na realizaci...

Tak až se rozhodneš, tak bych se z Prahy připojil, i když nevim, kolik věcí bych v tý mý káře pobral, možná tak malej batoh :D

Odesláno

ja ve 206 vezl 16\" ouragan jako rezervu, vařič, stan, ledničku, karimatku, tašku s oblečením, jídlo a spolujezdce :D klasickej českej paštikář, ale pohoda :D ..

nesmíš to přehánět :D

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

TAK CHLAPCI :)LOUČÍM SE :) Peugeot se prodal do Prahy :) Skvělá kára to byla, snad bude sloužit dál :) nového majitele možná znáte z clubu na FB - Filip Pomahač :) Ta ať se vám tu daří a občas sem postnu něco nepeugeotovýho,až bude auto doma a nebudete mě za to kamenovat :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...