kolmi Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 Jojo,díky moc už to mám, na netu sem pak přímo v kelly našel,že do suché převodovky 1,9l a pří výměně se má dávat 1,8l. koupil sem přímo ten total co si mi poslal ty,i ferry. Zatím teda mám jen předek,zadek si musím nastudovat,než se do toho pustím [upravil dne 2/5/13 22:32 od kolmi] Citovat
Marek.206 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Takže takto nejak to bude vyzerať keď zatiaľ znížim len predok Not bad! Citovat
kolmi Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 Jojo,snížení máme skoro stejný. Já mám cca 45mm moc se mi to líbí a zadek nebudeš dělat?. [upravil dne 3/5/13 08:01 od kolmi] Citovat
Marek.206 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Jojo,snížení máme skoro stejný. Já mám cca 45mm moc se mi to líbí a zadek nebudeš dělat?. [upravil dne 3/5/13 08:01 od kolmi] Pôvodne som chcel znižovať aj zadok, ale teraz si nie som istý, či to dať spraviť, lebo bol som v jednom servise, v ktorom majú skúsenosti s Peugeotmi (robili dokonca aj 306 v úprave do vrchov) a tam mi povedali, že je veľká pravdepodobnosť, že to auto stratí dobré jazdné vlastnosti pootočením torzky a nielen to, ale torzka sa môže zlomiť atď. Takže ja už neviem. Tu na fóre nikto nič také nespomínal, nesťažoval si, tak zatiaľ zhodím predok a uvidím ako to bude vyzerať. Citovat
lukaro Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Ta barva prostě je mega, v takové bych si chtěl pořídit 207ku Citovat
Karkulák Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Máš to krásný jen bych vyměnil to lízo z laguny za to ze seatu A chtěl bych se zeptat jestli je to snížení na předku nějak znát?? já se na to totiž také chystam a právě jen na předek o 35mm tak mě zajímá jestli si v tom zpozoroval nějaký rozdíl. Citovat
John Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 kolmi: Pěkná práce třeba tě někdy potkám v Brně Citovat
kolmi Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 Týjo tak takovej názor jsem ještě neslyšel ale tak všechy 206,106,306 co jezděj vrchy tak sou u země a na torzce pootočený. a fungujou,takže nevím. kazdopadne zkusím,a uvidim Jojo,snížení máme skoro stejný. Já mám cca 45mm moc se mi to líbí a zadek nebudeš dělat?. [upravil dne 3/5/13 08:01 od kolmi] Pôvodne som chcel znižovať aj zadok, ale teraz si nie som istý, či to dať spraviť, lebo bol som v jednom servise, v ktorom majú skúsenosti s Peugeotmi (robili dokonca aj 306 v úprave do vrchov) a tam mi povedali, že je veľká pravdepodobnosť, že to auto stratí dobré jazdné vlastnosti pootočením torzky a nielen to, ale torzka sa môže zlomiť atď. Takže ja už neviem. Tu na fóre nikto nič také nespomínal, nesťažoval si, tak zatiaľ zhodím predok a uvidím ako to bude vyzerať. Citovat
kolmi Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 lukaro - díky ja když koukal po 206,tak sem chtěl tuhle,ale bylo jich málo a drahy nakonec se na me usmalo stesti ) karkulák - o té lizačce sem taky už přemýšlel,ale každej ju sere na všechny auta takže uvidime tam toho by mi bylo líto,když bych ho odřel nebo zlomil a teď,když beru každej retarder skoro Jinak vlastnosti - on měl ten peugeot neuvěřitelně tvrdej podvozek,tohle se mě zdá takovy příjemnější,ale zas s mnohem kratším zdvihem . - takže když je vetší díra tak je to tvrdá rána do nápravy,no .. a potřebuje to ten zadek aji,porotože dneska sem najel rychle do zatačky a vybržďoval do ní a jelo to po třech a mělo to tendence to být nedotáčivý strašně. chtělo by to zadek níž,aby to zase bylo vyvážený. tak uvidíme potom jinak to vypadá 100 a 1 John - A ty ses odkud? máš brno a praha bych chtěl někdy slyšet tu 3.0 v6 [upravil dne 3/5/13 20:14 od kolmi] Citovat
safi1 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Máš to moc pekné ! vyzerá to brutalne... Lizo nechaj tiež ho mám doma len sa musim dokopať ho nahodiť A nalepka je moc dobrá ! Citovat
kolmi Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 Jo,lízo je dobrý,vypada to nižší .. Mám plno kamarádů \"ropáků\" a furt mluví jen o TDi ze clovek nevytvoril nikdy lepsi motor a bla bla bla jako jede jim to hezky ale tahle nálepka nemá chybu a nějaka pravda tam bude )) Citovat
Rejty Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 TDi je nejvíc nejlepší motor na světě...nic lepšího není a je strašně sportovní MAREK.206.... to co ti řikali je v celku blábol.... a kolmi...nápravu to chce dát dole!!!! snížíž těžižtě a na pohled to bude aj vyvážené! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.