Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

S16 (prodaná) ---------> PEUGEOT 206 RC :))))

Recommended Posts

Odesláno

Jojo,díky moc :) už to mám, na netu sem pak přímo v kelly našel,že do suché převodovky 1,9l a pří výměně se má dávat 1,8l. koupil sem přímo ten total co si mi poslal ty,i ferry. Zatím teda mám jen předek,zadek si musím nastudovat,než se do toho pustím :D

post-26633-14109631037328_thumb.jpg

[upravil dne 2/5/13 22:32 od kolmi]

Odesláno
Jojo,snížení máme skoro stejný. Já mám cca 45mm ;) moc se mi to líbí :o a zadek nebudeš dělat?.

[upravil dne 3/5/13 08:01 od kolmi]

Pôvodne som chcel znižovať aj zadok, ale teraz si nie som istý, či to dať spraviť, lebo bol som v jednom servise, v ktorom majú skúsenosti s Peugeotmi (robili dokonca aj 306 v úprave do vrchov) a tam mi povedali, že je veľká pravdepodobnosť, že to auto stratí dobré jazdné vlastnosti pootočením torzky a nielen to, ale torzka sa môže zlomiť atď. Takže ja už neviem. Tu na fóre nikto nič také nespomínal, nesťažoval si, tak zatiaľ zhodím predok a uvidím ako to bude vyzerať.

Odesláno

Máš to krásný :super jen bych vyměnil to lízo z laguny za to ze seatu :)

A chtěl bych se zeptat jestli je to snížení na předku nějak znát?? já se na to totiž také chystam a právě jen na předek o 35mm tak mě zajímá jestli si v tom zpozoroval nějaký rozdíl.

Odesláno

Týjo tak takovej názor jsem ještě neslyšel :o ale tak všechy 206,106,306 co jezděj vrchy tak sou u země a na torzce pootočený. a fungujou,takže nevím. :) kazdopadne zkusím,a uvidim :)

Jojo,snížení máme skoro stejný. Já mám cca 45mm ;) moc se mi to líbí :o a zadek nebudeš dělat?.

[upravil dne 3/5/13 08:01 od kolmi]

Pôvodne som chcel znižovať aj zadok, ale teraz si nie som istý, či to dať spraviť, lebo bol som v jednom servise, v ktorom majú skúsenosti s Peugeotmi (robili dokonca aj 306 v úprave do vrchov) a tam mi povedali, že je veľká pravdepodobnosť, že to auto stratí dobré jazdné vlastnosti pootočením torzky a nielen to, ale torzka sa môže zlomiť atď. Takže ja už neviem. Tu na fóre nikto nič také nespomínal, nesťažoval si, tak zatiaľ zhodím predok a uvidím ako to bude vyzerať.

Odesláno

lukaro - díky :) ja když koukal po 206,tak sem chtěl tuhle,ale bylo jich málo a drahy :D nakonec se na me usmalo stesti :))

karkulák - o té lizačce sem taky už přemýšlel,ale každej ju sere na všechny auta :D takže uvidime :) tam toho by mi bylo líto,když bych ho odřel nebo zlomil :) a teď,když beru každej retarder skoro ;)

Jinak vlastnosti - on měl ten peugeot neuvěřitelně tvrdej podvozek,tohle se mě zdá takovy příjemnější,ale zas s mnohem kratším zdvihem . - takže když je vetší díra tak je to tvrdá rána do nápravy,no .. a potřebuje to ten zadek aji,porotože dneska sem najel rychle do zatačky a vybržďoval do ní a jelo to po třech a mělo to tendence to být nedotáčivý strašně. chtělo by to zadek níž,aby to zase bylo vyvážený. tak uvidíme potom :) jinak to vypadá 100 a 1 ;)

John - A ty ses odkud? máš brno a praha :D bych chtěl někdy slyšet tu 3.0 v6 :P

[upravil dne 3/5/13 20:14 od kolmi]

Odesláno

Jo,lízo je dobrý,vypada to nižší :D ..

Mám plno kamarádů \"ropáků\" a furt mluví jen o TDi ze clovek nevytvoril nikdy lepsi motor a bla bla bla :D jako jede jim to hezky :D ale tahle nálepka nemá chybu a nějaka pravda tam bude :)))

Odesláno

TDi je nejvíc nejlepší motor na světě...nic lepšího není a je strašně sportovní:D

MAREK.206.... to co ti řikali je v celku blábol....

a kolmi...nápravu to chce dát dole!!!! snížíž těžižtě a na pohled to bude aj vyvážené!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...