Kačís Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Zdravim. Došla mi nafta, od té doby špatně startuje ale jen za studena (když je motor zahřátý startuje normálně) takže to budou asi žhavicí svíčky. Jen nechápu tu spojitost... Případně když to nebudou svíčky kde hledat chybu na žhavení. Díky... 406 2.0 srdt 1997 Citovat
Michal.x Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 a nebo to cuclo bordel ze dna nádrže a někde přicpal spěták a teka ti padá nafta to už zní lépe Citovat
Kačís Odesláno 22. červenec 2012 Autor Odesláno 22. červenec 2012 to sem se tu taky dočet ale když pumpuju balonkem tak je tam nafta hned a od začátku startování to čmoudí a smrdí špatně spálená nafta,doba stratování je však stejná... ale zkusit to můžu. takže mám zkusit profouknout hadičky? Citovat
Michal.x Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 jestli smrdí nafta tak to budou žhavky jestli si je dlouho neměnil tak tim nic nezkazíš Citovat
Kačís Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 neměnil,mám ho 9 měsíců. já neměl čas je ani změřit... dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.