ferrer Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Numůžu sehnat schéma zapojení zadního stěrače na 206SW. Všiml jsem si, že nechodí,pojistka dobrá, proud se nedostává k motorku,ale je to nějak u těch SW ček komplikované. Máte s tím někdo zkušenost? Schema by mě alespoň pomohlo zjistit barvy vodičů, ale nikde ho nemůžu sehnat. Prosím pokud někdo víte kde schema seženu poraďte - VIN VF 32EHFXF 43668138. Citovat
Cinicman Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Schéma z knihy Jak na to... neviem či to pomôže na SWčko... Uploaded with ImageShack.us Citovat
Lordmajkl Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 U SW to je zadní stěrač napojen na vyhřívání zadního okna, taky mi přestal fungovat stěrač a některé proužky na zadním okně, tak nevím jestli to nějak spolu souvisí. Relé cvakne, ale stěrač stojí... Citovat
ferrer Odesláno 21. červenec 2012 Autor Odesláno 21. červenec 2012 Díky za schéma, ale není to pro SW - toto platí do roku 1999. Příručku mám. Automechanik tvrdí, že někde v ohybu je ve svazku přerušen kabel - nenašel jsem zlomený kabel , zatím jsem nepokročil. Vyhřívání okna je také funkční. [upravil dne 21/7/12 13:16 od ferrer] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.