Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Adaptér ovl. volantu + displej Peugeot s MOST CAN-Bus/SONY

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj uvažuji o zakoupení tohoto adaptéru měla by fungovat páčka ovládání autorádia pod volantem a zobrazení info na displeji ve spojení s autorádiem SONY. Akorát nevím jestli se mi bude zobrazovat průběh couvání parkovacího asistenta na displeji. Nemáte s tím nikdo zkušenost?:myslim

Každá rada vítána.

Zde popis:

Adaptér slouží pro využití originálního dálkového ovládání na volantu a OEM displeje k ovládání dodatečně namontovaného autorádia Sony do vozu Peugeot 307 rok výroby od 2005, Peugeot 607 rok výroby od 2005, Peugeot 407 rok výroby od 2005, u kterého bylo originální autorádio RD4 s CAN-Bus Systemem, zakončené napájecím MOST konektorem.

post-43126-14109625689217_thumb.jpg

Odesláno

mam s tim zkusenosti a dost tohle jenom posila informace z radia do displeje. a problem je v tom ze musis mit autoradio sony ktere podporuje CD menic z ktereho si to bere data ovsem tyhle radia uz sony nedela asi 2 roky. A kdyz to nezapojis tak to vubec nefachci. Lepsi je koupit jen ovladani z volantu. Ten prubeh couvani si muzes vyzkouset kdyz odpojis radio jestli to funguje

Edit: proc vlastne chces menit radio?

[upravil dne 17/7/12 17:57 od Vítek1]

Odesláno

Tak zezadu vypadá takto ale taky si myslím že ne líbilo se mi.

Každopádně zvládnu instalaci sám? Propojí se redukce a fachčí to nebo se musí natahovat nějaký drát k tomu ovládání pod volantem?

post-43126-14109625690712_thumb.jpg

Odesláno

nic se nenatahuje. zvladnes sam k tomu radiu doporucuji tuhle redukci http://stualarm.cz/produkt/52spg007-adapter-z-volantu-pro-peugeot/citroen-s-can-bus/

a uplne nejlip pokud jde o USB tak tohle http://stualarm.cz/produkt/55xcpg011-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen-most/aux-vstup/ sice nebudou vsechny funkce co u toho sony ale muj nazor je ze je to nejelegantnejsi a nejfunkcnejsi reseni i skrz ovladani ruznych nastaveni

Odesláno

no ale ty mas starej model tam se jeste neovladaji funkce auta pres radio. A zapomel jsi dodat co vsechno ti funguje nefunguje! Navic kvalitni slusne fungujici 2 din radio se pod cca 7000 nesezene

Odesláno
no ale ty mas starej model tam se jeste neovladaji funkce auta pres radio. A zapomel jsi dodat co vsechno ti funguje nefunguje! Navic kvalitni slusne fungujici 2 din radio se pod cca 7000 nesezene

to je pravda...nemam ovladani auta přes radio a ve starem modelu mi funguje PP plnohodnotne jen s tim, že se nezobrazuji data z radia jako stanice a volume, ale to mam na gigantickem displeji a tak proc ne :)

Odesláno

to bude tak rok 2006 jestli se nepletu asi trosku problem s mapama ne? ale jinak super zarizeni! fakt tam vypada dobre bejt tebou tak doresim packu a super! Ale pokud se budeme bavit o novych zarizenich tak je to USB 1800,- vs radio kolem 30000,- a v novem modelu jsou problemy s tim vstupem do palubniho PC

Odesláno

páčka pod volantem mi funguje ;)

jj, mapy jsou trochu staršího vydání a tak čekám na až bude upgrade

jinak jsem ho pořídil za 3200,- na Aukru s údajnou vadou HDD (pouze nefunguje knihovna hudby)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...