Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printova 406 2.0 turbo .. KONEC VLÁKNA AUTO PRODÁNO ..

Recommended Posts

Odesláno

Takže jestli bude auto pojizdný a stihnu udělat všechny věci co chci tak 9.11.2013 pojedu \'\'vystavit\'\' :D tu svoji plechovku na Tuning show lterá se bude konat ve městě Lysá nad labem tak uvidíme.

• O 2 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

Jak bylo řečeno nenaděláš nic max by jsi musel musel mimo D1 jinak auto na zimákách :)

Guest servisman
Odesláno

taky mám STK za dveřmi ještě pojedu s letními

Tak už po STK :)

[upravil dne 12/11/13 22:27 od servisman]

Odesláno

máte někdo zkušenosti z ethanolem ? četl jsem že stačí koupit akorát řídící jednotku a to je vše ale tomu se mi nechce moc věřit :myslim díky za rady

Odesláno

Stačí,je tady i na internetu dost povídání,ethanol akorát prodluzuje čas vstriku ethanol ma menší oktanové číslo,aby motor udělal stejnou práci jako na benzin,sežere víc ethanolu....:P

Odesláno

JJ je toho všude mraky...osobně bych to do motoru nedal...radši budu jezdit na kvalitní benzín a ve výsledku ušetřím nad servisem atd. podle mě.

Odesláno

Napisu ti tady moji zkusenost s E85. Zacal jsem to lit do focus 1.8i zetec 85kw prvne 80% benalu 20% E85 jezdilo to stejne a za mene potom jsem zacal davat 50/50 a tady jsme uz poznal zmeny ta 1 zmena byla ze kdyz jsi to startnul a bylo to studene tak to nechtelo jet ale jak mile jses dostal aspon na 70°c tak auto ozilo, lepe reagovalo na plyn a tahlo o poznani lepe. Neco k spotrebe kdyz jsem to redil 50/50 tak spotreba byla pri normalnim jezdeni tak o 1,5l vetsi ale kdyz jsem to honil tak jsem mel stejnous potrebu jak na benzin. E85 doporuciji hlavne na leto a lidem kteri se radi svezou. Jinak jsem nemel zadnou pridavnou jednotku nebo tak neco. Dokonce jsem to lil i do prvniho cabria 1.8 16v LFY a pocity stejne jak u forda. Takze jsem cele prazdniny jezdil na E85. Jak tady nekdo rikal ze Etanol ma mensi octanove cislo tak to je pekna hloupost E85 ma 107 octanu :) ethanol ma pouze mensi vyhrevnost tot vse.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...