trsoliny Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Pro někoho blbá otázka ale zeptám se.Nemám palubní pc.Čistil jsem interier a vyndal jsem přihrádku kde jiní mají ppc.Na tý přihrádce je připevněný konektor i s drátama.znamená to že kdybych sehnal ppc tak by to fungovalo anebo je to slepý,když to nebylo součástí výbavy.Díky Citovat
Butrus Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Mám stejnou motorizaci jako ty. 1.8 16V 81kW LFY rv.1997 ECU Bosch 5.1.1 Předchozí majitel koupil auto bez počítače, dodělával ho tam. Musel tam dotahovat nějaké dráty a upravit pravou páčku (přepínání hodnot na displeji). Mrkni na tohle vlákno, je sice fest dlouhé, ale hodně se dozvíš: Já mám do displeje jeden velký černý konektor a dva malé bílé konektory. Ukazovalo mi to teplotu, dojezd, okamžitou a dlouhodobou spotřebu a ještě nějaký věci. Bohužel začaly mi vypadávat některé segmenty na displeji, přerušené vodivé cesty k displeji. Tak teď sháním novej displej. Zítra ráno sem můžu dát fotku těch konektorů, co mi do palubáku vedou, kdybys měl zájem. [upravil dne 13/7/12 22:02 od Butrus] Citovat
Butrus Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Fotka funkčního displeje, když jsem auto koupil: Citovat
Butrus Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Současný stav. Bohužel. Na palubák jsem si zvykl, proto sháním nový displej. Citovat
Butrus Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Jo a ještě: předchozí majitel dodělával senzor venkovní teploty do pravého zrcátka. Holt v té výbavě nebyl palubák, tak nebyl třeba ani senzor , když to stejně nebylo kde zobrazit. Citovat
trsoliny Odesláno 13. červenec 2012 Autor Odesláno 13. červenec 2012 No já tam mám jen jeden dlouhej bílej konektor.Ale pokud by to znamenalo dodělávat páčku atd,do toho se pouštět nebudu.Moc se v tom nevyznám a byla by to asi stráta času Citovat
Guest zelda93 Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 tento displej mam taky :-) jen musim dotáhnout pár kablíků :-D časem se do toho pustim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.