Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Příští týden se půjde na zimní 15tky tak jsem zvědavý, co to s autem udělá :)

Jinak opět se vyzkouší nový olej do převodovky - převodovka stále na 1,2,3 chrastí jak krabice s nářadím...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže originály odvezeny na repasování - tj. opravy odřenin od původního německého majitele a nové nastříkání (ponechám na nich stříbrnou, chvíli jsem uvažoval o bílé, ale originál je originál).

Má někdo nějaký nápad jak po domácno vyleštit šrouby od kol???Jaké použít prostředky???Kdyžtak napište do SZ...Až budou kola zpátky doma, tak nahodím fotky :)

Odesláno

Po domácku to chce nejlíp nějakou leštičku, nebo můžeš koupit nějakej leštící kotouč do vrtačky a upnout šroub do svěráku. Čím vyšší chceš mít lesk, tím víc různých kotoučů (např: ocelový kartáč, plastové štětinky a pak třeba hadrovej kotouč s nějakou leštící pastou - s hadrákem to rozleštiš na zrcadlo ) je lepší koupit. Samože taky záleží na tom, v jakym stavu je leštěná plocha :)

EDIT: Nebo si můžeš koupit SITOL za 20,- a leštit to hadrem ručně :D Ale chci pak vidět fotku tvých ruk až doděláš 16. šroub :D

[upravil dne 11/12/12 23:55 od FiFa_cze]

Odesláno
Po domácku to chce nejlíp nějakou leštičku, nebo můžeš koupit nějakej leštící kotouč do vrtačky a upnout šroub do svěráku. Čím vyšší chceš mít lesk, tím víc různých kotoučů (např: ocelový kartáč, plastové štětinky a pak třeba hadrovej kotouč s nějakou leštící pastou - s hadrákem to rozleštiš na zrcadlo ) je lepší koupit. Samože taky záleží na tom, v jakym stavu je leštěná plocha :)

EDIT: Nebo si můžeš koupit SITOL za 20,- a leštit to hadrem ručně :D Ale chci pak vidět fotku tvých ruk až doděláš 16. šroub :D

[upravil dne 11/12/12 23:55 od FiFa_cze]

Do jara času dost :D

Odesláno

Díky rejty, tak já se na to za dlouhých zimní večerů pustím...Kola už jsou odvezený, sám si udělám jen šrouby - tmavý nechci, na tý černý se bojím, že by to tak nevyniklo (můj názor).

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Děkuju dneska moc za projíždku:)..sem zvědavý až to porovnáme s mojím GTIčkem jak to bude vypadat, o kolik prohraju:D mno a s tou starou věcí doufam že skončí u mne prosím:)

Odesláno

Jak už Rejty napsal, dneska jsem ho trošku svezl, tak doufám, že se projižďka líbila.

Plánované úpravy (resp. spíš opravy):

- nový koncový díl výfuku (díky Rejty), během příštího týdne

- repas převodovky (snad během následujících 14dnů

- renovace alu kol (ještě na nich jsou vzpomínky od předchozího majitele)

Rejty, jak to zní zvenku???

Odesláno

To jo mno....auto jako celek zní a jede hodně dobře..docela se mi líbí ten podvozek!!!! Jeste nalestit, nahodit Atlantisy a pecička:) Zvenku parádně...Hlavně když si odjížděl tak se mne pak ptal borec u pumpy že prej co to ma za motor... Povídám že 180 PS dvoulitr..málem pustil kafe:D Prej já myslel že se tam dávala jen 1,6:D :D Zvenku to hodně prdí.a hlavně super odpich:)

Uvidíme..do budoucna mam v planu objednat svody z RC a hlavne ten malinkej plastík na zadní nárazník......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...