Tommy002 Odesláno 24. říjen 2012 Autor Odesláno 24. říjen 2012 Příští týden se půjde na zimní 15tky tak jsem zvědavý, co to s autem udělá Jinak opět se vyzkouší nový olej do převodovky - převodovka stále na 1,2,3 chrastí jak krabice s nářadím... Citovat
Rejty Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 na to moc nepomůže...miluju ty gumy:aut Citovat
Rejty Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 hezká fotka na auto co má skoro 200 koní:D Citovat
Berry86 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 To je nějaký Aixam nebo nějaká potvora, co se dá řídit od 15let, ne? Citovat
Tommy002 Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 Dneska další pokus s olejem do převodovky a uvidíme jestli dojde ke zlepšení. Jinak to vedle je Aixam přesně jak píše Berry Citovat
Tommy002 Odesláno 11. prosinec 2012 Autor Odesláno 11. prosinec 2012 Takže originály odvezeny na repasování - tj. opravy odřenin od původního německého majitele a nové nastříkání (ponechám na nich stříbrnou, chvíli jsem uvažoval o bílé, ale originál je originál). Má někdo nějaký nápad jak po domácno vyleštit šrouby od kol???Jaké použít prostředky???Kdyžtak napište do SZ...Až budou kola zpátky doma, tak nahodím fotky Citovat
FiFa_cze Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Po domácku to chce nejlíp nějakou leštičku, nebo můžeš koupit nějakej leštící kotouč do vrtačky a upnout šroub do svěráku. Čím vyšší chceš mít lesk, tím víc různých kotoučů (např: ocelový kartáč, plastové štětinky a pak třeba hadrovej kotouč s nějakou leštící pastou - s hadrákem to rozleštiš na zrcadlo ) je lepší koupit. Samože taky záleží na tom, v jakym stavu je leštěná plocha EDIT: Nebo si můžeš koupit SITOL za 20,- a leštit to hadrem ručně Ale chci pak vidět fotku tvých ruk až doděláš 16. šroub [upravil dne 11/12/12 23:55 od FiFa_cze] Citovat
Tommy002 Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 Po domácku to chce nejlíp nějakou leštičku, nebo můžeš koupit nějakej leštící kotouč do vrtačky a upnout šroub do svěráku. Čím vyšší chceš mít lesk, tím víc různých kotoučů (např: ocelový kartáč, plastové štětinky a pak třeba hadrovej kotouč s nějakou leštící pastou - s hadrákem to rozleštiš na zrcadlo ) je lepší koupit. Samože taky záleží na tom, v jakym stavu je leštěná plocha EDIT: Nebo si můžeš koupit SITOL za 20,- a leštit to hadrem ručně Ale chci pak vidět fotku tvých ruk až doděláš 16. šroub [upravil dne 11/12/12 23:55 od FiFa_cze] Do jara času dost Citovat
FiFa_cze Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 No jestli máš do jara cestu na moravu, někde kolem olomouce, tak ti to za 2L cherry coca coly vyleštim Citovat
Rejty Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 kup si od meguiars metall polish...funguje to... a kola bych dal do originálního tmavého grafitu:) Citovat
Tommy002 Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 Díky rejty, tak já se na to za dlouhých zimní večerů pustím...Kola už jsou odvezený, sám si udělám jen šrouby - tmavý nechci, na tý černý se bojím, že by to tak nevyniklo (můj názor). Citovat
Rejty Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 Děkuju dneska moc za projíždku:)..sem zvědavý až to porovnáme s mojím GTIčkem jak to bude vypadat, o kolik prohraju:D mno a s tou starou věcí doufam že skončí u mne prosím:) Citovat
Tommy002 Odesláno 5. březen 2013 Autor Odesláno 5. březen 2013 Jak už Rejty napsal, dneska jsem ho trošku svezl, tak doufám, že se projižďka líbila. Plánované úpravy (resp. spíš opravy): - nový koncový díl výfuku (díky Rejty), během příštího týdne - repas převodovky (snad během následujících 14dnů - renovace alu kol (ještě na nich jsou vzpomínky od předchozího majitele) Rejty, jak to zní zvenku??? Citovat
Berry86 Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 Kdyz jsem vecer s Rejtym telefonoval, tak byl cely nadceny z auta Tak at dobre slouzi novy vyfuk a vse ostatni:papa Citovat
Rejty Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 To jo mno....auto jako celek zní a jede hodně dobře..docela se mi líbí ten podvozek!!!! Jeste nalestit, nahodit Atlantisy a pecička:) Zvenku parádně...Hlavně když si odjížděl tak se mne pak ptal borec u pumpy že prej co to ma za motor... Povídám že 180 PS dvoulitr..málem pustil kafe:D Prej já myslel že se tam dávala jen 1,6:D Zvenku to hodně prdí.a hlavně super odpich:) Uvidíme..do budoucna mam v planu objednat svody z RC a hlavne ten malinkej plastík na zadní nárazník...... Citovat
Tommy002 Odesláno 10. březen 2013 Autor Odesláno 10. březen 2013 Možná si pamatuje Aixam z jedné z předchozích fotek z garáže...Dnes jsem přišel pro lvíče a koukám, co to vedle mě stojí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.