Kamil 306 Odesláno 16. březen 2003 Odesláno 16. březen 2003 Jestli uvažujete o osvícení přístrojovky atd. tak se mrkněte na www.sherlog.cz Citovat
Hics Odesláno 18. březen 2003 Odesláno 18. březen 2003 Čéče Kamile, nedomnívám se, že sem úplně slepej, ale a? koukám jak koukám, nic konkrétního nevidim. Sherlog se zabejvá sice taky autama, ale v poněkud jiné oblasti... Citovat
Radek V. Odesláno 18. březen 2003 Odesláno 18. březen 2003 Hics- jsme dva, ja tam taky nic nenasel. Jedine co jsem tam nasel, je general.riditel s kterym jsem byl jednou na Lanech na rybach.:D:D Citovat
Hics Odesláno 18. březen 2003 Odesláno 18. březen 2003 Radku - třeba je to právě ON!, kdo má vyladěnou přístrojovku a mazaně to ukrejvá pod kamuflážním pláštíkem systému na lokalizaci poztrácenejch aut. A co my víme. Třeba je to dokonce příbuznej Kamila. A nebo je to skrytá reklama. Něco hledáš, někdo ti poradí, kde to najít, ty tam vlezeš, ono to tam není, ale když už tam seš, tak co by ses neporozhlíd (téma je to zajímavý, ale drahý) a kdo má peňauze, tak o tom začne uvažovat a zákazníček je lapen!!! (nic ve zlym Kamile ) V tom případě: Super ukázky vytuněný přístrojovky maj na: www.kosteckéuzeniny.cz Citovat
Hamrbac Odesláno 18. březen 2003 Odesláno 18. březen 2003 čau lidičky ja jsem ji dal červené podsvisení a vypadá to hodně dobře (ale modrá je modrá)na 309gti (podsvícení zespod) a vyšlo me to na pár korun a to mám i tlačítka a topení. natřel jse všechny žárovečky čevenou lihovou barvou. no je to trochu tmavší ale to je mi u..... Citovat
Hics Odesláno 18. březen 2003 Odesláno 18. březen 2003 No tak ihned!!! Ptám se jasne!:o:o Co to bylo za barvu??? Jde o to , aby se časem nespálila a neměnila spektrum. Žárovičky docela topěj a asi jen tak ledasjaká barva to dlouho nepřežije. Jak to tam náš dlouho??? Citovat
Antares Odesláno 19. březen 2003 Autor Odesláno 19. březen 2003 Barvení žárovek nebude to pravý ořechový S tím teplem máš recht. Obarvil sem takhle potkávačky, 3 dny perfekt, ale pak....... To už bych dal přednost těm gumovým návlekům. Ale stejně, tím nepřebyju tu oranž folii. Nezkusíte někdo tu přístrojovku kuchnout ;);) Mě se do toho necéééé:P Citovat
Hics Odesláno 19. březen 2003 Odesláno 19. březen 2003 No já se na to chystám. Koupil sem si na to superhustou fólii, která je určená primárně jako barevný filtry do filmařský osvětlovací techniky, takže má zaručenou barevnou stálost a tepelnou odolnost. Bohužel to není tak snadý jako přemalovat žárovičky, ale na druhou stranu si můžeš nechat oranžový ručky přístrojů a nějaký symboly a zbytek hodit do ruda. Potíž je v tom, že se asi budou muset sundat ty ručky přístrojů a zatim nevím, jak je tam nasadit v přesně tý samý pozici, kde byli. Mám jednu přístrojovku ze 405 co mizbyla, tak to testnu nejdřív na ní a uvidí se.... Citovat
Antares Odesláno 21. březen 2003 Autor Odesláno 21. březen 2003 S ručičkama si starosti nedělej. Když je natáhneš, samy se vrátěj na své vychozí místo. To se doladí.Mě spíš jde o to, jestli půjde vyndat ten origo oranž plast. A jestli to je obyč, nebo nějakej specialní, kterej rozvádí to světlo. Jastli jo, tak pak jedině kuchnout palubku nějakýho novějšího Ww Citovat
Hics Odesláno 22. březen 2003 Odesláno 22. březen 2003 Já bych ho snad ani nevyndával. Teda pokud to chceš mít červený. Ta folie se vystříhá a zasune mezi číselník budíku a ten světlorozvodnej plast. můžš si pak v klidu sám zvolit, co bude rudý a co zůstane původní oranžový. Průser je, pokud to chceš do modra. Ony ty oranžový plasty sice nejsou moc \"sytý\" , ale stejně tam bude značnej spektrální úbytek právě na tý modrý, tak to nebude asi moc vidět a nejsem si jistej, ale pokud zvolíš modrou, tak ti ta oranžová stejně posune spektrálně trochu níž a kdoví co to bude ve výsledku za barvu. Musel bys mít striktně monochromatickej zdroj modrý a to i nabarvená žárovka nikdy nebude. Jedině ledky, ale ty zas prdlajs svítěj v porovnání s klasickejma žárovkama a to celý píšu pro to, že sem se kvůli tomuhle rozhodl pro rudou. Už mám kompletně všechno vč. spínačů el oken a nevypadá to zle. V těch spínačích oken sem například nahradil žárovku dvouma ledkama a usvítěj to. Zbytek tj. topení, všechny ostatní tlačítka a v budoucnu přístrojovka sou řešený rudou fólií. Vybral sem přesně takovej odstín, že je to ve výsledku spektrálně hodně podobný ledkám. Jen vniřky 4 posuvnejch regulátorů na topení jsou podsvětlený modrejma ledkama. Jen tak pro osvěžení. Zatim to alespoň podle náhodnejch diváků vypadá :cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.