Spangler Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Zdravim, dochazi mi trpelivost pri poslechu chrceni seriovych prednich repro na Peugeot 206 (2007). Nejsem zadny velky audiofil, ani nemam zkusenost s vymenou repro, ale chtel jsem se zeptat - mohl by mi nekdo doporucit predni repro, ktere je relativne kvalitni v pomeru cena/vykon a predevsim ho zvladne vymenit clovek, ktery s tim nema zkusenosti - idealne vymennym zpusobem? Predem diky! Citovat
Cinicman Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Pozri do môjho starého topicu: -=CiNiC\'s 206=- Je tam link na galériu s demontážou/montážou repro vpredu aj vzadu. Dával som tam JBL-GT5 sériu, čo je myslím si za dané prachy veľký luxus... a hrali skvele... Citovat
Spangler Odesláno 5. červenec 2012 Autor Odesláno 5. červenec 2012 Diky za tip, mrknu na to. Na galerku sem se dival - je to mozne vymenit i bez rozebrani polstru dveri? Citovat
Tom_206 Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 teoreticky to jde ale špatně se tam potom dostává, lepší je to vyndat - stejně je to jen nacvakaný Když už to budeš mít sundaný, vyplatí se to alespoň trochu vytlumit Já ti můžu doporučit kompa od US Blaster USB 3616 - membrána z hedvábí a nomexu, externí nastavitelný vyhýbky. Hrajou víc než pěkně ale nwm, jestli se ještě dají sehnat Kdyžtak koukni ke mně do vlákna. Jinak zkus pohledat nějáký Alpine, JBL, Magnat, Focal apod. Každopádně musíš hledat rozměr 165mm průměr a určitou hloubku, ale tu už si nepamatuju [upravil dne 5/7/12 23:38 od Tom_206] Citovat
Cinicman Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Na novom modeli to bez rozobrania dverí nejde... nemá oddelenú krytku na reprák... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.