Andreww Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Ale chápu tě nevíš jaké je to na tělo atd. To mělo být pro bráchu, ale nakonec ho nechce. Já jsem si svoje před chvílí objednal Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Zdravim, nenasiel by sa nahodou este niekde na sklade jeden kus tejto mikiny ( http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/galerie&ktere=371&text=Dámská mikina s kapucí Adler modrá L ) vo velkosti S? V eshop-e je v ponuke len L a XL. Len tak nahodou. Chcel by som potesit moju drahu a prave to S-ko by jej sedelo. Dik S určitě nemám,ale mohu dovést to L na vyzkoušení. Protože nejsou dvakrát veliké. Nejsem žádná vazba a padne mi také až to XXL kvuli hrudníku. Citovat
putzig Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Ak to nie je problem tak Ta poprosim, ze by si to L-ko teda doviezol. Vyskusa ho a uvidiem, ci je padne. A to S-ko asi ani nebude, ci? Dik Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Bohužel,máme pouze to co je v E shopu. A nové zatím neplánujeme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.