Flavourko Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 zdravim Vas.... v piatok sa mi podarilo trafit od zadu jednu Feliciu, bola to moja chyba, priznavam, nedobrzdil som... ale co ma trapi viac je to, ze mam na mojej 106tke poskodenu kapotu... cela ta cast medzi svetlami ako je znak je zatlacena trosicku dovnutra... viem ju otvorit aj zavriet... co myslite??? da sa to vytiahnut, rozmyslal som tak, ze keby sme to dvaja chytili teoreticky by to aj mohlo fungovat.. len ci nepraskne lak alebo ci mi ju nevytlaci na inom mieste potom... cakam odpovede dikes Citovat
Raweon Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 to nepujde i kdyby se vam to povedlo timto zpusobem srovnat stejne tam ty otlaceniny budou videt ale pochybuju ze to pouhym zatahnutim srovate, jinak to nepraskne ale dost mozny ze se ti to hne na jinym miste, asi nejlepsi bude zajit za klepirem at ti to vyklepe Citovat
Flavourko Odesláno 3. červenec 2012 Autor Odesláno 3. červenec 2012 to bude asi najrozumnejsie, co hovoris... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.