Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206 svieti ABS,ABG,BRZDA,MOTOR

Recommended Posts

Odesláno

Včera som ráno došiel do práce a auto bolo v pohode.

Poobede keď som naštartoval ostala svietiť kontrolka Airbagu na palubovke... a svieti stále... čo s tím?:mad:

Odesláno

mám uplně ten stejný problém, večer jsem zaparkoval přišla bouřka a ráno všechno svítilo ABS, airbag, motor, brzdy,nenačítá km a ani neukazuje rychlost. Napsalo není komunikace s ABS - možná příčina vadné abs, ř.j. motoru,datová sběrnice. Po proměření na pinech pro sběrnici je ABS větší odpor než by měl být ( mělo by být 120 ohmů). Dal jsem to do servisu a teď volali že je v háji ABS nový po slevě 20% je za cca 12000,-

Tak že docela pecka, ještě že to jde na pojistku

Odesláno

s airbagy nevím ale asi též ne, číslo pinu přesně nevím, ale když rozebereš svorkovnici na ABS jsou to ta jediný dva smotaný kablíky do sebe, tak ty piny proti nim, pokud nenaměříš stejné ohmy na ABS jednotce motoru a bsi tak je vadná mělo by být cca120ohmů. ještě mám ABS značky ATE

Odesláno

ok, dik skusim to dnes zmerat,,,maral si to so zapojenym konektorom?,alebo priamo na abs pumpe?

ATE mam aj ja :(

tak dnes to skusim,,,mozno kym mi pride ta LEXIA tak bude problem vyrieseny,,,ozaj tu abs pumpu asi treba aj nakodovat nie?

Odesláno

fuuha pekna palka

jedna RJ a taka draha? keby o bolo aspon auto ale je to peugeot !

no nic tak musim pozriet tu rj,,,vcera som ju rozobral ,ale ziadne studene spoje atd.. tam nevidno ale,

skusim to dnes preletovat,,,,,,

Odesláno

fuuuha,,,tak dat 500eur do posrateho francuza tak to ho radsej odnesem do srotu!

nic ´v zlom ale tie francuzske auta to je katastrofa,,,,sam som ich mal niekolko a zakazdim nejaky problem:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...