mirobnb Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Toto isté sa stalo aj otcovi na aute asi pred týždňom +nefunguje tachometer. Na čítačke ukázalo chybu UO415 Citovat
ppmajko Odesláno 10. červenec 2012 Autor Odesláno 10. červenec 2012 a poriesil si to uz nejako? Citovat
mirobnb Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 zatial nie... ešte len včera to bolo napichnuté na čítačke ale chyba aj po zmazaní znovu naskočila, takže to chceme dať na lepšiu diagnostiku Citovat
ppmajko Odesláno 10. červenec 2012 Autor Odesláno 10. červenec 2012 ok, ak nieco daj vediet,,,,ja som objednal lexiu takze mi buduci tyzden dojde,,,,potom to zacnem riesit Citovat
janny Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Včera som ráno došiel do práce a auto bolo v pohode. Poobede keď som naštartoval ostala svietiť kontrolka Airbagu na palubovke... a svieti stále... čo s tím? Citovat
mxmen Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 mám uplně ten stejný problém, večer jsem zaparkoval přišla bouřka a ráno všechno svítilo ABS, airbag, motor, brzdy,nenačítá km a ani neukazuje rychlost. Napsalo není komunikace s ABS - možná příčina vadné abs, ř.j. motoru,datová sběrnice. Po proměření na pinech pro sběrnici je ABS větší odpor než by měl být ( mělo by být 120 ohmů). Dal jsem to do servisu a teď volali že je v háji ABS nový po slevě 20% je za cca 12000,- Tak že docela pecka, ještě že to jde na pojistku Citovat
ppmajko Odesláno 11. červenec 2012 Autor Odesláno 11. červenec 2012 cau a s airbagmi ti to komunikovalo? ktore presne piny si meral? dik Citovat
mxmen Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 s airbagy nevím ale asi též ne, číslo pinu přesně nevím, ale když rozebereš svorkovnici na ABS jsou to ta jediný dva smotaný kablíky do sebe, tak ty piny proti nim, pokud nenaměříš stejné ohmy na ABS jednotce motoru a bsi tak je vadná mělo by být cca120ohmů. ještě mám ABS značky ATE Citovat
ppmajko Odesláno 11. červenec 2012 Autor Odesláno 11. červenec 2012 ok, dik skusim to dnes zmerat,,,maral si to so zapojenym konektorom?,alebo priamo na abs pumpe? ATE mam aj ja tak dnes to skusim,,,mozno kym mi pride ta LEXIA tak bude problem vyrieseny,,,ozaj tu abs pumpu asi treba aj nakodovat nie? Citovat
mxmen Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 měřeno přímo na ABS a ř.j. motoru, jestli je ko tak ti žádná lexia nepomůže Citovat
ppmajko Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 ja som to skusal merat ale nejako to nejde ukazuje 0, aj ked je pravda,ze neviem presne ktore su to piny dnes skusim rozobrat rj abs Citovat
ppmajko Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 ozaj mas uz auto OK?bolo to tym ABSkom? Citovat
mxmen Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 tak dnes jsem si ho vyzvedl ze servisu a nechal tam skoro 14 litrů,měnily pouze el.část ABS Citovat
ppmajko Odesláno 13. červenec 2012 Autor Odesláno 13. červenec 2012 fuuha pekna palka jedna RJ a taka draha? keby o bolo aspon auto ale je to peugeot ! no nic tak musim pozriet tu rj,,,vcera som ju rozobral ,ale ziadne studene spoje atd.. tam nevidno ale, skusim to dnes preletovat,,,,,, Citovat
mirobnb Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 auto práve prišlo z diagnostiky a vyzerá to s najväčšou pravdepodobnosťou na ABS... oprava zhruba 500 € Citovat
ppmajko Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 co tam chces menit za 500eur??? staru jednotku zozenies za cca 120eur,,,nic ine tam netreba maximalne ju aktivovat cez diagnostiku Citovat
mirobnb Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 to bolo vyjadrenie človeka ktorý s tým ma viacročné skúsenosti ... ja som si to nevymyslel ... najskôr rátal novú jednotku +robota ... Citovat
ppmajko Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 fuuuha,,,tak dat 500eur do posrateho francuza tak to ho radsej odnesem do srotu! nic ´v zlom ale tie francuzske auta to je katastrofa,,,,sam som ich mal niekolko a zakazdim nejaky problem:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.