Edison Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Myslíš Veveří u Nových HRADŮ ? Tam jedem za 14 dnů s kolama, tak uvidíme Taky uvažuju, že bych tam jel na dovču... Jen tak... nebo jen tak na víkend... se stanem... ;-) Citovat
Jarouš307 Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 Zdravím, tak jsem po dovolené, a částečně jsme ji s rodinou strávili v Jižních Čechách jak bylo v plánu. Díky za tipy, které jste mi psali jako pěkná místa. Nakonec jsme si vybrali kemp OASA ve Staňkově http://www.campoasa.cz/. Mé dojmy a tipy pro vás:cool: : Kemp je velice pěkně uspořádaný a přehledný. Je zde pěkné a bezpečné vyžití pro děti (houpačky, prolézačky, atd. ..) Kemp je čistě upravený a sociálky byly vždy čisté a funkční. Cenově velmi v pohodě. - Na recepci nám nabídli box (8x8 m) s přípojkou vody a el. , takže jsme měli za 350 Kč/den se všemi poplatky krásný plácek pro náš stan a auto. Vše si je možno v kempu za pár kaček zapůjčit: kola, gril, prut + povolenku, židle, stůl, karty, hry..... Kemp je oplocený a hlídaný kamerovým systémem. Myslím velké + Vlídný a vždy ochotný personál. Ráno možnost koupě čerstvého pečiva, a vůbec dobře zásobený krámek s potravinami. Jednině koupání má naše malé mínus, jen proto, že je zde obecně u Staňkovského rybníka horší přístup do vody. Je zde pouze malá plážička a ta byla vždy plná. Jinak voda čistá a teplá. Jezdili jsme za koupáním buď do nedalekého Chlumu, nebo na pískovnu kousek od Suchdola nad Lužnicí. To bylo best. Čistá voda a písek. Z výletů pak doporučuji, Třeboň- pivovar Regent, krásná exkurze s neomezenou ochutnávkou v ležáckém sklepě. Pro pivomilce jako já, sen... Hlubokou, tam jsme navštívili lovecký zámeček Ohrada- báječná ZOO a muzeum. Parní úzkokolejku z Nové Bystřice do JH. Malebný zážitek. A mnoho dalších, Jižní Čechy jsou prostě krásné a rád se tam znovu vrátím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.