Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

caute chlapi kedze som novym majitelom tohto tatosa zaujima ma ci sa zmenit jazyk v menu navigacie,lebo to odomna pyta nejake CD ale nemam ho,ak ma nekdo moznost mi nejako pomoct please ozvite sa mi motor 2.0hdi 100kw r.v 2007/02

Odesláno

Ano, jazyk jde změnit s originál CD, ale jsou tady machři kteří ti dají češtinu nebo slovenštinu. Podívej se do sekce modely 407. Tam najdeš více.

Odesláno
Ano, jazyk jde změnit s originál CD, ale jsou tady machři kteří ti dají češtinu nebo slovenštinu. Podívej se do sekce modely 407. Tam najdeš více.

vdaka

Odesláno

podrž na rádiu dlouze menu a potom zvol verzi sw a tam se ti to ukáže co máš...

Edit : Jo ty jsi chtěl tip RT a ne sw..RT zjistíš podle vinu.Hoď ho sem

[upravil dne 28/6/12 17:50 od davidekcz]

[upravil dne 28/6/12 17:51 od davidekcz]

Odesláno

chlapi este otazka kedze som nenasiel nikde v motorovom priestore aky olej tam mam dat tak sa chcem spytat aky tam dat...ma to najeto 96tisic a hlavne do posilovaca aky olej ide.....pripadne vin: VF36ERHRH21360771

ps: Viem ze to tu na forach je ale ak by nejaky macher mi vedel poradit z CZ abo SK jazykom ako ho tam dat budem rad som amater a moc mi to nejde ale ak budem vediet postup bude to ok staci mi SZ a budem skusat vdaka vsetkym za rady

[Edited on 1/7/12 10:45 by Fredino]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...