Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale do té Prahy stejně pojedu , tak bychom se na Vás mohli přijet s ppčkem podívat......:P:D

PS: Budu vám tam dělat bodyquarda:D:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 27-7-12 12:59 od Přema]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak bych toto vlákno měla připomenout, že to stále platí :)

Počítám s vámi ;-) takže mi prosím děvčata řekněte která jedete, ať vím na jak dlouho plánovat dámský a v kolik povolit příjezd chlapců :D

Odesláno

Reknu manzelce jestli si nechce udelat vylet do Prahy chtela pro neco do ikey....by vyvetrala Luciferku a ja bych jel s ni a stavil bych se u bratrance.kdyz je to tan damskej sraz:D:D:D

Odesláno

Takže prosím děvčata, která jedete pošlete mi během dneška SZ.

Sobota stále platí .. :)

1) Motokáry Radotín Praha http://www.kart-centrum.cz/Default.aspx?cat=CN007&art=AN00040

2) Sraz pro dámy = 16:00 parkoviště hned před kart-centrem ( místa by mělo být dosti )

3) Kolem 17:00 bych viděla registraci na závod - cena 1jízdy 180 kč

4) A od 18:00 bych dala svolení i pánské části pro příjezd

5) Restaurace včetně dráhy zavírá ve 24:00 = rozpuštění dle zábavy

Jen bych ráda upozornila, že sraz je organizovaný úsměvně :) Pronájem trati aby byla bez veřejnosti mi příjde dosti drahé ( 4500,- ) takže zbytečné :)

A co se týče stravování, je zde poměrně velká restaurace s výhledem na trať, kde se dá parádně nadlábnout a za slušnou cenu. :)

[upravil dne 23/8/12 10:45 od Angelussy]

Odesláno

Strašně moc se omlouvám, ale mám atb :-( A jelikož opravdu nikoho nechci nakazit zlatým stafylokokem a ještě nějakým dalším který se jmenuje jinak jen netuším jak.... Užívejte a dodejte hlavně fotky:papa A já snad příště...:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...