hedpin Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Prosím může někdo poradit s problémem se světly a blinkry. Nechal jsem si v servisu nakodovat klíč. Ten již funguje, ale přestaly svítit svetěla a blikat blinkry. Ví prosím někdo čím by to mohlo být. děkuji. Je to peugeot 406 combi r.v. 2003 Citovat
HonzaZ Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Ta světla byla před diagnostikou OK? Kde ti to dělali? Vypadá to, že je asi špatně nakonfigurovaná BSI, pokud ovšem není vadná nějaká pojistka. Citovat
hedpin Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 ano okna, blinkry, dokonce nejdou ani stahovat okna, možná je toho víc, ale to teď z hlavy nevím. vše bylo funkční. dělali to zde http://www.volny.cz/auto.bmk Citovat
hedpin Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 Momentálně jsme auto svěřili do rukou servisu Autoelektrika Sláma v Třebonicích ale zatím neví co s tím. Asi hledá závadu tam co není. Citovat
HonzaZ Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Aha, proč jsi se neobrátil tam, kde kódovali ten klíč? Jinak auto máš vyrobeno 2.12.2002. Až budu mít chvíli tak mrknu do schemat. Citovat
hedpin Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 Děkuji za info, že to je rok 2002 vím. provoz leden 2003, ale je to asi již ten novější model. Závadu jsem hned hlásil, ale bylo mi řečeno, že to taky nemuselo fungovat již předtím než se začala ta úprava klíče. Tvrdil, že tím, že nakodoval klíč nemohl způsobit žádnou závadu. Chtěl začít rozebírat půl auta, že prý to můžou být špatný spínače ovládání oken ve dveřích nebo světla atd. bylo vidět že tomu moc nerozumí a neví co s tím. Raději jsem auto vzal jinam. Jediný kdo mě v tu chvíli napadl a mám s ním docela dobré zkušenosti je právě autoelektrika Sláma v Třebonicích. Já si myslím, že to bude asi tím BSI jak jsi psal. Že nějak rozházel konfiguraci protože před zásahem všechno fungovalo na 100%. Citovat
hedpin Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 Pro HonzaZ : Ty bys to dokázal kdyžtak nakonfigurovat správně ? Citovat
HonzaZ Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Doufám, že ano. V každém případě mrknu do schemat, jak to je. Tou dia by to chtělo zkontrolovat konfigurace. Jediný problém je, že mám čas jenom zítra dopoledne a od víkendu budu čtrnáct dní na chalupě v jižních Čechách. Tak to vypadá nejspíše na tu špatnou konfiguraci. Podle schemat nejsou pravděpodobné nějaké přímé souvislosti v zapojení mezi světly, blinkry a okny, které by zavinily tyto nefunkčnosti. [upravil dne 26/6/12 19:52 od HonzaZ] Citovat
hedpin Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 Velice děkuji za ochotu. Zatím to vypadá, že to v servisu dali dohromady, takže to vše funguje. Znovu nastavili něco v BSI. Tak snad to bude již v pořádku. Kdyby byl nějaký problém napíši. Ještě mě čeká asi výměna páček (přepínač blinkrů, světel, atd.) stále spadává dolů a bliká to kdy nemá. Tak kdyby jsi měl prosím nějakou radu jak nejlépe na to prosím napiš. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.