Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím může někdo poradit s problémem se světly a blinkry. Nechal jsem si v servisu nakodovat klíč. Ten již funguje, ale přestaly svítit svetěla a blikat blinkry. Ví prosím někdo čím by to mohlo být. děkuji. Je to peugeot 406 combi r.v. 2003

Odesláno

Momentálně jsme auto svěřili do rukou servisu Autoelektrika Sláma v Třebonicích ale zatím neví co s tím. Asi hledá závadu tam co není.

Odesláno

Děkuji za info, že to je rok 2002 vím. provoz leden 2003, ale je to asi již ten novější model.

Závadu jsem hned hlásil, ale bylo mi řečeno, že to taky nemuselo fungovat již předtím než se začala ta úprava klíče. Tvrdil, že tím, že nakodoval klíč nemohl způsobit žádnou závadu.

Chtěl začít rozebírat půl auta, že prý to můžou být špatný spínače ovládání oken ve dveřích nebo světla atd. bylo vidět že tomu moc nerozumí a neví co s tím.

Raději jsem auto vzal jinam. Jediný kdo mě v tu chvíli napadl a mám s ním docela dobré zkušenosti je právě autoelektrika Sláma v Třebonicích.

Já si myslím, že to bude asi tím BSI jak jsi psal. Že nějak rozházel konfiguraci protože před zásahem všechno fungovalo na 100%.

Odesláno

Doufám, že ano. V každém případě mrknu do schemat, jak to je. Tou dia by to chtělo zkontrolovat konfigurace. Jediný problém je, že mám čas jenom zítra dopoledne a od víkendu budu čtrnáct dní na chalupě v jižních Čechách.

Tak to vypadá nejspíše na tu špatnou konfiguraci. Podle schemat nejsou pravděpodobné nějaké přímé souvislosti v zapojení mezi světly, blinkry a okny, které by zavinily tyto nefunkčnosti.

[upravil dne 26/6/12 19:52 od HonzaZ]

Odesláno

Velice děkuji za ochotu. Zatím to vypadá, že to v servisu dali dohromady, takže to vše funguje. Znovu nastavili něco v BSI. Tak snad to bude již v pořádku. Kdyby byl nějaký problém napíši. Ještě mě čeká asi výměna páček (přepínač blinkrů, světel, atd.) stále spadává dolů a bliká to kdy nemá. Tak kdyby jsi měl prosím nějakou radu jak nejlépe na to prosím napiš. Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...