robinek78 Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Mám na vás jeden dotaz, kterým se možná ztrapním, nicméně si potřebuji ověřit následující informaci, kterou jsem obdržel od mechanika. Při výměně jednotky topení se musela rozdělat celá palubka včetně volantu. Po této výměně bylo auto vráceno s chybou ESP. Následným zjišťováním byla závada identifikována jako chyba čidla ESP v páčkách pod volantem. Dostal jsem variantu nových za 3 z vrakáče nebo 15 originál, takže volba byla jasná. Po výměně jetých sice nesvítilo esp, avšak nejel zadní stěrač a necvakal blinkr, což bylo spraveno výměnou dalších páček (to jsem se už dočetl, že se jednalo zřejmě o páčky na sedan). Zadní stěrač se rozjel, nicméně opět svítí ESP. Mechanik se ještě dvakrát pokusil o výměnu páček, ale nikdy neuspěl a celou situaci vysvětlil tím, že je spousta druhů páček a je třeba počkat na ty správné, až se někde na vrakáči objeví. Moje podezření směřuje k tomu, zda je možné demontáží palubky a volantu dorazit načaté čidlo, jak tvrdí mechanik, případně zda musel něco vyloženě doprasit on. Pak mi přijde nelogické, aby na jendo auto existovalo 10 druhů různých páček. A nakonec, když už jede stěrač a vše, nestačí jen zkalibrovat ty jeté páčky, co máme? V Peu se od toho logicky distancují a kalibrovat nic nechtějí. Má někdo radu, jak z toho ven? Předem všem děkuji 407SW, 2008, 1.6HDI, Brno Citovat
HonzaZ Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Asi takhle, při demontáži COMu by se nemělo nic poškodit. Snímač úhlu volantu je uvnitř COMu. Jediné co by se mohlo neodbornou montáží zničit je páskový vodič, který propojuje airbagy a klakson. Páček je více druhů. Základní rozdělení je na sedan + coupé a SW. Ovšem liší se ještě podle roku výroby, k jakým verzím BSI byly přiděleny. Byly tři verze BSI. Ideální je, když sháníš jetý COM, tak vědět DAM tvého auta a DAM auta-dárce. Měl by být co nejblíže. Podle VIN by se nechalo při troše snahy zjistit přibližně rozsah DAMu ( zakódovaný datum výroby)pro tvou potřebu. Co se týká kalibrace, tak zatím jsem se nesetkal s tím, aby bylo třeba kalibrovat už jetý COM, ale určitě by stálo za to ji zkusit. Nový se musí samozřejmě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.