deeper Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Možná by bylo dobrý aby všechny oskenovaný dokumenty dostal jeden člověk a hodil je na svoje stránky jako komplet, takhle si tam každej hodí jen to svoje autífko a bude v tom maglajz Jinak mě docela zajímají samozřejmě texty o GTI, ale zaujalo mě i P 205 TURBO. Takže až to bude komplet hoďte sem link To TURBO muselo lítat jak raketa, ne? Nemáte ho tady někdo?????????? Citovat
Guest Ondra Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 2capy: pokud to hodis na nase ftp, tak se to neztrati.... a budem postupne uverejnovat... Citovat
Capy Odesláno 1. červen 2005 Autor Odesláno 1. červen 2005 Napsán autorem Ondra 2capy: pokud to hodis na nase ftp, tak se to neztrati.... a budem postupne uverejnovat... Ted sem nák nepochopil kam to mam hodit.Na mejl peugeot-clubu?Ja sem to dal skenovat známýmu a ještě to neni,musim ho nák popohnat. Citovat
Capy Odesláno 2. červen 2005 Autor Odesláno 2. červen 2005 Tak už mi to přines naskenovaný.už sem na to kouk a asi mu to hodim na hlavu.Články sou skoro nečitelný,hrozně tmavý.Skusim to dát ještě někomu jinýmu.Asi by nemělo cenu něco zveřejnovat a pak to zase předělávat.To je tak když po někom něco chcete.:bojimCo si neuděláš to nemáš Citovat
John Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 Tak članky o 205,405 jsou už zveřejněný na hlavní strance... :) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.