Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

samopřepnutí dálkových světel

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Mám problém s dálkovými světly. Když na auto praží ( při parkování ) sluníčko tak po rozjetí a po dání PRAVÉHO blinkru se světla sami přepnou na dálkové. Přepnutím páčky světel je musím vrátit zpět na tlumené. Po zapnutí klimatizace a ochlazení interiéru toto samopřepínání přestane. Taktéž když při studeném interiéru když zapnu naplno topení tak asi po 1/4 hodince opět začne samopřepínat ( stále jen při zapnutí PRAVÉHO blinkru ).

Volant jsem podle videonávodu zde na fóru sundal, dostal se až na kontakty přepínačů, vyčistil - ale beze změny. Obávám se že to bude na výměnu celého panelu s přepínači pod volantem.

Nemáte někdo zkušenost s takovou závadou ?

Děkuji za případné odpovědi

Odesláno

Jak vypadaji tve packy?

Jsou kulate nebo hranate?

Ikdyz ono je to snad jedno.U oboji je vymena.

Akorat pokud mas hranate tak (dle vybavy) jde koupit nahrada v autokelly.

Pokud mas kulate (COOM 2000) tak jenom original pripadne vrakac protoze jsou drahe.

Odesláno

Bohužel ty kulaté - takže komplet za cca 5 500 ,-

No uvidím kolik budou chtít na vrakáči - většinou za polovinu.

Asi před rokem a půl jsem zde řešil vstřiky - mám Siemens takže taky to kvalitnější a dražší. Holt za kvalitu se platí ;-)

Odesláno

Ja som mal ten isty problem a vyriesil som ho tak ze po demontazi a vycisteni prepinaca som na pravu stranu vlozil kusok gumy na gumovanie aby posuval plosny spoj na lavo. Problem totiz vznika tepelnou roztaznostou (co si si vsimol) a gumou zabezpecis vymedzenie vole plosaku voci plastovemu puzdru ktore drzi packu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...