Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pozdravujem Peugeot nadcencov:). Asi pred 2mesiacmi som si dal namontovat na moju 207-micku plynove zariadenie. Vcera cestou do prace sa stratil výkon a pri pridani plynu sa auto roztriaslo :o . Po praci sa dento jav neopakoval. Dnes presne to isty strata vykonu. Mam pocit akoby pracoval na 3 valce. Vie mi niekto poradit co spravit. Chcem vymenit sviecky len mam obavu ci to zvladnem ked je tam nainstalovane splynovacie zariadenie.

Odesláno

Doporučil bych nejdříve navštívit firmu, co LPG montovala, neboť existuje důvodné podezření, že problém, který se na vozidle vyskytl, přímo souvisí s přestavbou vozidla na plyn a tedy může být způsoben závadou na zařízení pro pohon na LPG.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vymenil som zapalovacie sviecky a problem sa vyskytol po ujdeni 200km.Buduci tyzden planujem ist k firme ktora mi robila lpg. Asi bude porucha na vstrekovacej jednotke.

• O 4 týdny později...
Odesláno

1,4 54kw Vymili mi vstrekovace a ide to bez trhania. Dufam ze to bude OK. Na nete som cital ze by sa mala vymenit lambda sonda. Viete mi poradit po kolkych km sa meni ?

Dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...