FrantaCV Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 To byl jen omyl v adrese - mají to i chybně uvedeno na účtenkách. Měl jsem na mysli parkoviště u tržnice (autobusák), ale to už je jedno. Zítra mám rande s vedoucím a majitelem Peugeot servisu JOEL v jedné osobě abycho se domlivili na konkrétních možnostech a termínu. Takže vydržte dám sem informaci jak to dopadlo. Citovat
MyP106 Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 tak jestli budeš jednat přímo v Joelu tak jestli tam uvidíš černou 106ku někde tak ta je moje opět v servisu a s kterým budeš jednat s Ježkem? Citovat
Luciferka Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 moje zlato jde v pondělí taky \"pod kudlu\" drahou kudlu... Citovat
MyP106 Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 mě to tam stojí jen kvůli diagnostice a začalo to hadicí na vodu rozlítlá nová 1500, tak uvidím co dál. ale jinak co mi psal franta o cem vsem jedna tak by to mohl být opravdu dobrý srazek. Citovat
FrantaCV Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Jednání proběhne s J. Leitym - kdo další u toho bude netuším. V pátek to nevyšlo - volal mi, že musí něco řešit kolem přdání vozidel. Takže tatím nic nového. Citovat
MyP106 Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 aha to aleje asi jen zaměstnanec nebo vedoucí ne? co vím tak firma patří Ježkovi a Volmutovi ale tak to je jedno. Citovat
macik.83 Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 co dát kavicku třeba v sobotu 4. 8. někde na pumpě? Citovat
FrantaCV Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 Tak abych to nějak dotáhl do konce: Včera jsem se p. Leitym setkal a dohodli jsme následující: Sraz by se mohl uskutečnit přímo v prostorách servisu - místo je tam pro 15 - 20 vozidel. Pro zájemce by byla možnost provedení diagnostiky vozidla + test brzd na válcích a test tlumičů. Nebude to zcela zadarmo, ale pro \"pežoťáky\" je spec. cena. zkusím ještě domluvit prohlídku mosteckého autodromu (Depo a zázemí) kam se běžně nesdostanete. Tady je ale problém - pokud tam bude probíhat nějaká akce, tak mám smůlu. To záleží na termínu - ten zatím je jen orientační a to na druhou polovinu srpna. Pak bych to viděl na mini spanilku (20 - 30 km) s dojezdem do Mostu a rozchod. To MyP106: Myslíš tu \"Vykuněnou\" bez sedaček a napůl vybrakovanou palubkou? Tak byla zrovna na dílně. [upravil dne 24/7/12 09:53 od FrantaCV] Citovat
MyP106 Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 jojojo přesně tu sem myslel jinak rád se přidám k tomuto srazu a jak sem ti psal budeš li potřebovat někde něco označit nebo podobně není problém ti pomoct z mostu jsem mám to co by kamenem dohodil a zbytek doběhl. Citovat
brutall Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Zdravím, jestli se pojede do Mostu na okruh, bude stačit 98kw? Citovat
Luciferka Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Hmmm, tak to my asi teda zůstanem rovnou doma :D:D Citovat
MyP106 Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 myslím že to není myšleno tak že se projet po okruhu to si budeš muset počkat na říjen kdy tam bude den otevřených dveří a jinak k tvé otázce stačí já mám 87kW a taky tam jezdím Citovat
FrantaCV Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Ahoj všichni. Tak jsem se konečně dohrabal ke sponzorksým nabídkám a můžu tedy podat konkrétní info. 1. Termín 18.8.2012 2. Místo: Čepirophy (Most) parkoviště autoservisu JOEL s.r.o. (místo pro cca 20 vozů) 3. Pro zájemce - diagnoastika za 250,- Kč; Brzdy na válcích + tlumiče 150,- Kč 4. Pro účastníky kupon (poukaz) na bezplatnou prohlídku a seřízení (např geometrie) pro konkrétní vozidlo platný do konce r. 2012 5. Sapnilka cca 20 km - okolí Mostu 6. Občerstvení - Restaurace \"Na Hrabáku\" ve vlastní režii. Citovat
FrantaCV Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Bohužel - návštěva (prohlídka) mosteckého okruhu je \"Pasé\" - konají se tam právě nějaké závody. Takže zájemcům zbývá jedině využít \"Den otevřených dveří\". Ale snad to nebude zase taková tragédie i tak toho najeden den bude dost. Citovat
FrantaCV Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Mám tady od Šreka info, že ve stejném termínu organizuje sraz i MilanF1 a že se to trochu kříží - jsou to ale východní Čechy, tak to sand nebude tak závratná kolize. Já s tím termínem hnout nemůžu neb jsen závislý na Pug servisu. Citovat
Luciferka Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 a není to jedno, že se to kreje? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.