Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To byl jen omyl v adrese - mají to i chybně uvedeno na účtenkách. Měl jsem na mysli parkoviště u tržnice (autobusák), ale to už je jedno.

Zítra mám rande s vedoucím a majitelem Peugeot servisu JOEL v jedné osobě abycho se domlivili na konkrétních možnostech a termínu.

Takže vydržte dám sem informaci jak to dopadlo.

Odesláno

mě to tam stojí jen kvůli diagnostice :D a začalo to hadicí na vodu rozlítlá nová 1500, tak uvidím co dál. ale jinak co mi psal franta o cem vsem jedna tak by to mohl být opravdu dobrý srazek.

Odesláno

Jednání proběhne s J. Leitym - kdo další u toho bude netuším. V pátek to nevyšlo - volal mi, že musí něco řešit kolem přdání vozidel. Takže tatím nic nového.

Odesláno

Tak abych to nějak dotáhl do konce:

Včera jsem se p. Leitym setkal a dohodli jsme následující:

Sraz by se mohl uskutečnit přímo v prostorách servisu - místo je tam pro 15 - 20 vozidel.

Pro zájemce by byla možnost provedení diagnostiky vozidla + test brzd na válcích a test tlumičů. Nebude to zcela zadarmo, ale pro \"pežoťáky\" je spec. cena.

zkusím ještě domluvit prohlídku mosteckého autodromu (Depo a zázemí) kam se běžně nesdostanete. Tady je ale problém - pokud tam bude probíhat nějaká akce, tak mám smůlu. To záleží na termínu - ten zatím je jen orientační a to na druhou polovinu srpna.

Pak bych to viděl na mini spanilku (20 - 30 km) s dojezdem do Mostu a rozchod.

To MyP106: Myslíš tu \"Vykuněnou\" bez sedaček a napůl vybrakovanou palubkou? Tak byla zrovna na dílně.

[upravil dne 24/7/12 09:53 od FrantaCV]

Odesláno

jojojo přesně tu sem myslel :D jinak rád se přidám k tomuto srazu a jak sem ti psal budeš li potřebovat někde něco označit nebo podobně není problém ti pomoct z mostu jsem mám to co by kamenem dohodil a zbytek doběhl.

Odesláno

myslím že to není myšleno tak že se projet po okruhu :( to si budeš muset počkat na říjen kdy tam bude den otevřených dveří a jinak k tvé otázce :D stačí já mám 87kW a taky tam jezdím

Odesláno

Ahoj všichni.

Tak jsem se konečně dohrabal ke sponzorksým nabídkám a můžu tedy podat konkrétní info.

1. Termín 18.8.2012

2. Místo: Čepirophy (Most) parkoviště autoservisu JOEL s.r.o. (místo pro cca 20 vozů)

3. Pro zájemce - diagnoastika za 250,- Kč; Brzdy na válcích + tlumiče 150,- Kč

4. Pro účastníky kupon (poukaz) na bezplatnou prohlídku a seřízení (např geometrie) pro konkrétní vozidlo platný do konce r. 2012

5. Sapnilka cca 20 km - okolí Mostu

6. Občerstvení - Restaurace \"Na Hrabáku\" ve vlastní režii.

Odesláno

Bohužel - návštěva (prohlídka) mosteckého okruhu je \"Pasé\" - konají se tam právě nějaké závody. Takže zájemcům zbývá jedině využít \"Den otevřených dveří\".

Ale snad to nebude zase taková tragédie i tak toho najeden den bude dost.

Odesláno

Mám tady od Šreka info, že ve stejném termínu organizuje sraz i MilanF1 a že se to trochu kříží - jsou to ale východní Čechy, tak to sand nebude tak závratná kolize. Já s tím termínem hnout nemůžu neb jsen závislý na Pug servisu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...