Marek.206 Odesláno 28. duben 2014 Autor Odesláno 28. duben 2014 Aha, na čo sme \"zabudli\" ?!? Pomocné pružiny -helpre nevyužijem. Citovat
Eon Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Ty \"pomocne pruziny\" tam nejsou jen tak pro paradu.. Citovat
Marek.206 Odesláno 29. duben 2014 Autor Odesláno 29. duben 2014 Ani Kamil ich nemal. Potrebujem sa dostať čo najnižšie. Citovat
Marek.206 Odesláno 29. duben 2014 Autor Odesláno 29. duben 2014 Ako som spomínal vyššie, nahodil sa štelovák bez helprov, ale momentálne je vytočený na maximum hore, kým sa neporieši zadok pomocou zadnej torzky. Každopádne je aj tak predok auta už teraz o cca 5 cm dole. P.S.: Nechce mi niekto pomôcť s tou torzkou? Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Když si pohraješ s vejškou na předku tak jde 206 složit do neskutečna ) ale nejdřív zadek to chce složit a myslím že někdo šikovný na Slovensku je a nebo se podívat na video a s kamaradem se na to vrhnout Citovat
janny Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 ak to ma ešte pôvodnú nápravu n ktorej sa nič nerobilo tak dostať von tie torzky bude prča robil som to raž a už nikdy viac a to som mal nápravu von Citovat
Marek.206 Odesláno 2. květen 2014 Autor Odesláno 2. květen 2014 Janny: Aj ja som zvedavý ako to pôjde a s kým sa do toho nakoniec pustím. Ale podľa mňa by si sa do toho ešte raz kľudne mohol pustiť. Nenahneval by som sa. Kamik-N: Díkes. Ak máš tipy na nejaké videá alebo návody, tak budem len vďačný. Citovat
esso Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 malý návod na vyndání torzky.Vzít šroub o průměru jako je torzka do středu toho šroubu udělat závit jako je na torzce.Zašroubuješ tam závitovku nabo nějaký šroubek a pak řízneš hlavičku.Pak jen našoubuješ na torzku a vezmeš velký kladivo a mlátíš.Po každé druhé ráně doporučuji dotáhnout ten velký šroub do kterého mlátíš.mám to vyzkoušeno na dvou nápravách a šlo to v pohodě.Ten malý šroubek myslím že je to M8 vyměnit před každou torzkou. Jinak dle návodu od Peugeota to má jít reverzním kladívkem. Citovat
janny Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 môžem ti pohľadať stahovak co som si vyrobil... tým boli za 20 min von Citovat
Marek.206 Odesláno 5. květen 2014 Autor Odesláno 5. květen 2014 Esso, ďakujem za aspoň takýto návod. Janny, sťahovák na predné pružiny myslíš? Alebo k čomu? Lebo predok ja už mám nahodený. Teraz mi ide len o zadnú torzku. Citovat
kolmi Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 podle mě myslel stahovák na torzku - nějakej patent, kterým to stáhneš / výtáhneš ven ... Ja na to měl s kamarádem vyrobenou takovou supr věcičku .. šroubovice, na kterou se navlíkl spešl ořech, šroubovice se našroubovala do torzky, ořech se opřel o nápravu (nebo místo kolem torzky) a pomalu se utahovalo (ve směru aby torzka lezla ven) a z druhé strany se klepalo .. po chvilce byla venku jak jedna, tak druhá .. Citovat
janny Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 presne stahovak na torzku... v podstate tahá rameno dole z torzky...zahakne sa za uchytenie torzky na ramene a skrutkovnica sa opre cez gulicku o torzku a tocením sa výtlčí von, tahal som to metrovou rurov.. stabilizator vytlačíš pomocou skrutky ten nieje problém, len mam dojem že je tam iný ako metrický závit. a pri tom mojom stahovaku zlezie rameno dole z nápravnice. teda aspon z časti. Citovat
Marek.206 Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Hmm, sťahovák na torzku, to som ešte nepočul. No zaujímavé. Takže Janny kedy a kde sa môžem zastaviť? Nechaj mi sz. Ďakujem Citovat
janny Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 musím sa najprv dostať do Štiavnice. Mam ho tam a potom ho ešte nájsť Ale snáď ho nájdem tam kde som ho pred rokom odložil.. Citovat
Marek.206 Odesláno 14. květen 2014 Autor Odesláno 14. květen 2014 To by som ti bol veľmi vďačný. Napíš mi potom správu. Citovat
Marek.206 Odesláno 15. květen 2014 Autor Odesláno 15. květen 2014 Mini frogeaters meeting v Jarovciach s Cliom Grandtour na vzducháči. Citovat
Marek.206 Odesláno 17. květen 2014 Autor Odesláno 17. květen 2014 Najnovšie sa vytešujem z US svietenia -oranžových parkovačiek. Citovat
Marek.206 Odesláno 22. červenec 2014 Autor Odesláno 22. červenec 2014 Znova menšie úpravy → červený levík, odstránenie zadného stierača a zníženie o 5 cm vpredu. Citovat
Marek.206 Odesláno 22. červenec 2014 Autor Odesláno 22. červenec 2014 A ešte porovnanie so sériou. Citovat
janny Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 A zadok čo? ešte si nepozeral či sa zmestí sťahovák či ho mieniš voziť v kufri pol roka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.