safi1 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Vpohode chod donho ! Mam ho na aute ale 70mm a zvuk je v pohode Odporučam Citovat
Marek.206 Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 Pozeral som tvoje video na YouTube s tým výfukom A z kadiaľ si ho kupoval? Tiež z tejto stránky? Citovat
safi1 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Pozeral heej? No je to slabe moc som to nevytacal chcelo by to nove a lepsie video len tam u nas sa to neda robit lebo babky by uz z okna kričali a zazerali Ja som ho kupoval v tuningovej predajni takze som videl co KUPUJEM Citovat
Marek.206 Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 A koľko ťa vyšiel? Menej- viac ako na tejto stránke? To s tými babkami poznám A neviem vôbec podľa toho videa odhadnúť ako to hučí. Terajší výfuk mi hučí až príliš a to mi niekedy aj vadí. Potrebujem niečo také light-ovejšie Citovat
safi1 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Mna vysiel 90 euro +certifikat a peciatka od tej Tuningovej spolocnosti... Tento na tejto stranke mi pride fest drahy ale akurat som si vsimol ze to je presne na 206 ja mam univerzal... Takze preto ta cena a predpokladam ze to bude to ISTE co sa tyka zvuku... ale skusil by som... Moj vyfuk je v pohode v meste ked jazdim je to parada ale akonahle videm na dialnicu tak su vysoke otacky a huci to dost ale idem tak 140-150 a uz je to lepsie :D Ale skusil by som to kedze je to presne na tvoj motor mozno ked pojdes to bude take decentne... Citovat
Marek.206 Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 A ten univerzál tam dobre sadol? Lebo aj nad tým som rozmýšľal ale bojím sa toho Počuj a kde nájdem ten tuning shop? V BA? Citovat
safi1 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Sadnut sadol ja som to dal robit chalanom do Peugeotu takze mi spravily kompletne nove uchyty a aj mi ho tam navarily takze sediet sedi dobre;) Vies kde poznas Cobra tuning?? Www.tuning.sk ked tak Predajna sa nachadza na Vrakunskej ulici a tam si aj mozes pozriet tie vyfuky no aj hned zakupit... Ale su to iba univerzaly:) Ved kebyze prides tak daj vediet byvam od toho obchodu 200 metrov Citovat
Marek.206 Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 Toto leto budem skoro furt v Chorvátsku, ale ak budem v BA, tak by som sa určite ozval A predtým by som sa opýtal kamoša, ktorý má servis, či by mi aj on vedel tento univerzál tam nahodíť. Prípadne, ktorý by mi viac odporučil. Citovat
safi1 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 JAAAJ no okey \") Inac s nahodenim toho vyfuku nieje niako vela roboty spravi len nove uchyty a privari k autu a k vyfuku Citovat
safi1 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Fotka pekna aj auto... Len ho mas zasrate ako sa patri UMYT ! ! Citovat
Marek.206 Odesláno 28. červen 2012 Autor Odesláno 28. červen 2012 O to mi na tej fotke išlo A dnes večer bolo zasraté ešte viac Umyjem ho keď prídem zo zahraničia Citovat
Angelussy Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Nic proti safi1, ale já si taky myslím, že tím jak je to na té fotce zasraté, je to o to hezčí :D Jinak přeji hodně šťastných km Citovat
Cinicman Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Presne tak... auto má jazdiť a byť špinavé... viem o čom hovorím... :D:D Citovat
Marek.206 Odesláno 29. červen 2012 Autor Odesláno 29. červen 2012 Jj, aj ja si myslím A ďakujem Citovat
safi1 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 HM... No pekne ja mam rad pekne čiste udrziavane auto... Do mojho auta sa aj vyzuva ! a tiez ma vozi kde chcem ale iba s tym rozdielom ze je vzdy ciste :* Citovat
winco Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 HM... No pekne ja mam rad pekne čiste udrziavane auto... Do mojho auta sa aj vyzuva ! a tiez ma vozi kde chcem ale iba s tym rozdielom ze je vzdy ciste :* teba to raz prejde :-P tiež som mal take prve dva roky ale teraz som auto neumyval skoro rok a je zasrane jak nikdy ešte :D ale ked prši je chvylku čiste jinak fotka je hodne dobra a to že je špinave dodava dosť dobru atmosferu Citovat
Angelussy Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 HM... No pekne ja mam rad pekne čiste udrziavane auto... Do mojho auta sa aj vyzuva ! a tiez ma vozi kde chcem ale iba s tym rozdielom ze je vzdy ciste :* Safi i můj miláček je věčněkuv leštěný a vydíděný nicméně říkám .... že ikdyž je špinavý nepřestávám nad níc slintat a přesně jak říká winco, na tuhle fotku se to hodí!! Citovat
Marek.206 Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Díki za pozitívne ohlasy na fotku Niekedy aj mňa chytí taká mánia, že je úplne čisté, vyleštené do malinkých detailov, ale zas keď sa takto efektne zašpiní, tak nech je také Citovat
Vulgi.svk_BA Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 pekny pezotik pekny ale nerozumiem tomu ze ako je mozne ze mas r.v.1999 a mas uz ten velky displej to ti zavidim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.