Dave_GTI Odesláno 12. červen 2012 Autor Odesláno 12. červen 2012 Tak dalky se tim vlakem daji v pohode Regiojet je v pohode. Jen na nakupy jezdit tramvaji, to se mi nechce Treba zhubnu Citovat
Dave_GTI Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 tak změna se nekoná ani po naplnění klimy. Teplotu to nedrží... Pokud otočíte klíčkem, rožne se vám panel? Nebo až po nastartování? Citovat
chrastik Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Resim to stejny .. vzdy po nastartovani dojde k vymazani nastaveni klimatizace a nastaveni puvodni konfigurace (21°C, A/C) .. panel se zapne az po nastartovani .. deje se to jen pres noc .. pokud necham auto stat jen par hodin, znovu nastartuju, nastaveni zustane .. [Edited on 14/9/12 08:41 by chrastik] Citovat
Dave_GTI Odesláno 14. září 2012 Autor Odesláno 14. září 2012 u mě s e vymaže vždy. Jen jednou si to pamatovalo a to jsem nastartoval asi 5 vteřin po vypnutí. Klimu to pustí vždy, i když teď bylo jen 7 stupňů, tak AC jela. Zkusím vyměnit ten panel. Citovat
chrastik Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Me spis prijde, ze to neni pod napetim, kdyz vypnes klicek .. podle schematu to ma tri privody napeti .. primo z baterie, pojistka F21 (pojistky u motoru), za klickem F38 (pojistky pod volantem) a posledni je za relatkem chodu motoru Citovat
Tommy002 Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 A stačí jenom vypnout motor a hnedka zase nastartovat??? Tohle je v manuálu: Poznámka: pro větší pohodlí je mezi dvěma nastartováními motoru vozidla nastavené seřízení zachováno, pokud se však teplota v kabině příliš nezmění. Dojde-li k velké změně teploty, vrátí se systém do automatického režimu. Citovat
Balu1989 Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Zdravim Vím že se to sem nehodí, ale chtěl bych se zeptat, zda by z manuální klimy nešla udělat automatická, jasně musel bych koupit panel a asi senzor vnitřní teploty. Ale co dál? Citovat
Dave_GTI Odesláno 19. září 2012 Autor Odesláno 19. září 2012 Tak buď nějaký přívod napětí, nebo čidlo teploty? Ale to asi ne, to by jinak nefungovala regulace. Kde berete schémata elektriky prosím? :-) Citovat
chrastik Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 Snad ti tohle schema pomuze .. zbytek schemat co jsem nekde nasel na webu ti klidne nekam uploadnu Citovat
Dave_GTI Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 Pokud to muzes poslat na mail, rad poskytnu :-) Ted o vikendu na to vletim a budu delat opravu snad vseho, na co si vzpomenu. Jinak klima I v 6 stupnich po nastartovani sepne. Citovat
chrastik Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Posli do SZ mail a vecer ti to poslu.. Citovat
Dave_GTI Odesláno 7. říjen 2012 Autor Odesláno 7. říjen 2012 opraveno!! nějaká chyba v ovladači v interiéru. Vyměněn za druhý kus. Je to teď pohoda. Pamatuje si vše. Teplotu, zapnutí/vypnutí klimy, a veškeré nastavení. To mě fakt těší :-) Citovat
zori29 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 to nemyslis vazne ze ked si vymenil panel komplet cely za druhy kus tak si to teraz vsetko pamata? a co ked ti to zacne znova robit, ja by som hladal chybu niekde inde a nie menit cely panel, ved to robi viacerym Citovat
Dave_GTI Odesláno 25. leden 2013 Autor Odesláno 25. leden 2013 No teplotu si pamatuje, ale tu klimu někdy pustí ( a nejsem si jistý, zda to i vyresetuje teplotu). Myslím si, pokud nastane velký rozdíl teplot před vypnutím a po nastartování.... Vidím, že se to řeší i vedle. Autem teď nejezdím, řeknu přítelkyni, ať poví [upravil dne 25.1.13 16:34 od Dave_GTI] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.