Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Pata: Dej pokoj. Akorát další krám do baráku. Kol to má míň, volant tomu chybí úplně a bude to žrát vic peněz jak auto, ne? To teda pěkně děkuju :D

dve kola - idealni pocet, volant tam nepotrebujes, riditka jsou od drzeni, ridi se telem ;) Penez to zere dost... prumerne naklady na km jsou pry 2x vetsi, do toho nepocitam vybavu... ale ten pocit je nenahraditelny :cool::mrk:mrk:mrk:mrk:mrk

Odesláno

peugeotkovic: To byla spíš řečnická otázka ;)

Pata: To je snadno uvěřitelný... Já si zatím naplno užívám kabrioletu. Až mě to omrzí podepíšu souhlas s dárcovstvím orgánů, udělám řidičák a pořídím mašinu :D

Odesláno

peugeotkovic: To byla spíš řečnická otázka ;)

Pata: To je snadno uvěřitelný... Já si zatím naplno užívám kabrioletu. Až mě to omrzí podepíšu souhlas s dárcovstvím orgánů, udělám řidičák a pořídím mašinu :D

darci organu jsou jen jedna skupina motorkaru, bohuzel diky nim nas pak lidi skatulkujou a \"maji radi\" :roll

ale auta jsou taky fajn, proto prece jezdim na srazy P-C :super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Pata

darci organu jsou jen jedna skupina motorkaru, bohuzel diky nim nas pak lidi skatulkujou a \"maji radi\" :roll

Jasně, to nebylo myšlený nijak zle. Za tu dobu co řídím mi každopádně řádově víc naschválů/prasečin/nepředvídatelností způsobili řidiči dvoustopejch vozidel, to je bez diskuze. S některejma motorkářema je ten problém, že se pohybujou značně rychle a jsou blbě vidět. No a je známou skutečností, že z motorky se padá rovnou a hubu, takže to bolí podstatně víc.

Ale dost OT. Kolik máš najeto na mašině? ;)

Odesláno

Původně zaslal: Pata

Jasně, to nebylo myšlený nijak zle. Za tu dobu co řídím mi každopádně řádově víc naschválů/prasečin/nepředvídatelností způsobili řidiči dvoustopejch vozidel, to je bez diskuze. S některejma motorkářema je ten problém, že se pohybujou značně rychle a jsou blbě vidět. No a je známou skutečností, že z motorky se padá rovnou a hubu, takže to bolí podstatně víc.

Ale dost OT. Kolik máš najeto na mašině? ;)

v pohode, nebral jsem to jako narazku ;) Spis me osobne ti strelci taky casto dosti se*ou... :roll

jojo, na hubu se pada, ale to k tomu nekdy patri...

s Jawou mam cca 20tis km, pak nejake pojizdky s pionyrem v dobach meho utleho mladi (15-18)... a jak uz je verejnym tajemstvim, chystam se presedlat :super

Odesláno

peugeotkovic: Teprv dneska, nebo si to sem zapomněla dřív dát? Já to ve spěchu ke klientovi propás :-/ Ale zato sem o víkendu zase krapet pojezdil, takže sem už o nějaký pětikilčo dál. Zanedlouho snad přispěju 90 000, pokud to zas neprošvihnu :aut

Odesláno

peugeotkovic: Teprv dneska, nebo si to sem zapomněla dřív dát? Já to ve spěchu ke klientovi propás :-/ Ale zato sem o víkendu zase krapet pojezdil, takže sem už o nějaký pětikilčo dál. Zanedlouho snad přispěju 90 000, pokud to zas neprošvihnu :aut

to se stalo v sobotu dopoledne ve směru F-M=Jeseník:) No a kolik jsem najezdila tam,těžko říct,jsem nestihla kuknout a vyfotit konečný stav:myslimJá dojela v pondělí a honem na odpolední..

V červnu tam jedu zase:aut Já jsem tam každý měsíc..i dvakrát,tak mě ty míle naskakují..:aut:papa

Odesláno

No jo, tak ten můj je ještě mlaďoch v nejlepších letech, musí se mnou ještě příštích pár let vydržet :)

poldo306: Jj, už jsem na to koukal, smutný :( Jak píšou ostatní, hlavně že si v pohodě a můžeš si odnést ponaučení. Podle první fotky sem si říkal že je to v pohodě, když to šlo na druhou stranu, pak až podle fotek interiéru mi došlo že je to angličan. To už potom tak dobře nevypadá...

Odesláno

Pred nedavnom so mal na mojej 306 ke, 98 r.v. 57 777KM, teraz mam nieco malo cez 58 000KM :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Na jednom aute jsme v roce 93 meli najeto 540 000 Km kdyz jsme ho koupil a pri prodeji neco pres 900 000, ted jsme to auto videl po letech a stale jezdi na budiku uz je opet 80000 (Citroen CX 2,5 TD)

Jinak nejvice co jsme videl najet bylo 180000 za rok a to se auto nikdy nepodivalo dal nez do Puchova ci Prahy (Partner 1,9 D)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...