Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hezký den všem,

snad konečně jsem přišel na kloub mé závady s motorem 1,4i, KFX, rv 97, peugeot partner. Zkusmo jsem nastavil šroubek dorazu škrtící klapky aby propouštěl trochu více vzduch-jen nepatrně ...a výrazně se zlepšil chod motoru především an volnoběh a přechod...

DOTAZ : víte někdo jak přesně tento malý šroubek nastavit? Podle čeho se nastavuje, jaké hodnoty změřit pro toto nastavení. Klapka není s potencimetrem jeden nedělený kus ale potenciometr lze měnit, jiný typ je že klapka je pevně spojena s poneciometrem. Čili u mé klapky lze seřizovat. V autorizovaném servise na mne hleděli jak na V...děkuiji moc.

Jen upřesňuji, že ostatní věci na motoru jsou ok a proměřeny jednak diag a jednak osciloskopem.

Odesláno
Napsán autorem soundlovers

Hezký den všem,

snad konečně jsem přišel na kloub mé závady s motorem 1,4i, KFX, rv 97, peugeot partner. Zkusmo jsem nastavil šroubek dorazu škrtící klapky aby propouštěl trochu více vzduch-jen nepatrně ...a výrazně se zlepšil chod motoru především an volnoběh a přechod...

DOTAZ : víte někdo jak přesně tento malý šroubek nastavit? Podle čeho se nastavuje, jaké hodnoty změřit pro toto nastavení. Klapka není s potencimetrem jeden nedělený kus ale potenciometr lze měnit, jiný typ je že klapka je pevně spojena s poneciometrem. Čili u mé klapky lze seřizovat. V autorizovaném servise na mne hleděli jak na V...děkuiji moc.

Jen upřesňuji, že ostatní věci na motoru jsou ok a proměřeny jednak diag a jednak osciloskopem.

Jestli ti to slape tak je to ok,jinak ja jsem po tehle zasazich zajel vzdycky ke kamosovi na emise zda je to vsechno v norme,v podstate jsi trochu pridal plyn a i to malinko meni nektery hodnoty:D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...