soundlovers Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Hezký den všem, snad konečně jsem přišel na kloub mé závady s motorem 1,4i, KFX, rv 97, peugeot partner. Zkusmo jsem nastavil šroubek dorazu škrtící klapky aby propouštěl trochu více vzduch-jen nepatrně ...a výrazně se zlepšil chod motoru především an volnoběh a přechod... DOTAZ : víte někdo jak přesně tento malý šroubek nastavit? Podle čeho se nastavuje, jaké hodnoty změřit pro toto nastavení. Klapka není s potencimetrem jeden nedělený kus ale potenciometr lze měnit, jiný typ je že klapka je pevně spojena s poneciometrem. Čili u mé klapky lze seřizovat. V autorizovaném servise na mne hleděli jak na V...děkuiji moc. Jen upřesňuji, že ostatní věci na motoru jsou ok a proměřeny jednak diag a jednak osciloskopem. Citovat
soundlovers Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Hmmm nikdo neporadí, nikdo ze servisáků???To je tak těžká věc nebo to všichni servisáci tají...asi dám Peugeota pryč .... Citovat
dj_rizek Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem soundlovers Hezký den všem, snad konečně jsem přišel na kloub mé závady s motorem 1,4i, KFX, rv 97, peugeot partner. Zkusmo jsem nastavil šroubek dorazu škrtící klapky aby propouštěl trochu více vzduch-jen nepatrně ...a výrazně se zlepšil chod motoru především an volnoběh a přechod... DOTAZ : víte někdo jak přesně tento malý šroubek nastavit? Podle čeho se nastavuje, jaké hodnoty změřit pro toto nastavení. Klapka není s potencimetrem jeden nedělený kus ale potenciometr lze měnit, jiný typ je že klapka je pevně spojena s poneciometrem. Čili u mé klapky lze seřizovat. V autorizovaném servise na mne hleděli jak na V...děkuiji moc. Jen upřesňuji, že ostatní věci na motoru jsou ok a proměřeny jednak diag a jednak osciloskopem. Jestli ti to slape tak je to ok,jinak ja jsem po tehle zasazich zajel vzdycky ke kamosovi na emise zda je to vsechno v norme,v podstate jsi trochu pridal plyn a i to malinko meni nektery hodnoty:D:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.