podolak2 Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 čaues, může mi někdo prosím pomoci se zapojením parkovaček? něco mám v plánu a potřebuji vědět kam vedou dráty parkovaček stačí mi + a jaka je to barva drátu. přední i zadní(normální)a osvětlení spz. díky moc, doufám že jsem to napsal srozumitelně nějakej obrázek schema. kde jsou i čisla drátů díky moc:super Citovat
podolak2 Odesláno 31. květen 2012 Autor Odesláno 31. květen 2012 jo dik... a nemaš ještě takovy to schema jednotky BSI ?? kde je napsany každej pin co je, abych se v tom vyznal aj tam kterej drat co je Citovat
podolak2 Odesláno 31. květen 2012 Autor Odesláno 31. květen 2012 a ještě detalině ty konektory, jestli mužu poprosit? + popis Citovat
pito.za Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Na konektore je cislovanie pinov.Neviem aky popis ved v scheme mas ze to ide napr do konektora 16V VE a 13 pin.cize na bsi najdes prislusny konektor a pin neviem co viac chces. Citovat
podolak2 Odesláno 1. červen 2012 Autor Odesláno 1. červen 2012 jo diky už jsem se v tom zorientoval už na tom pracuju a doufám že se to povede Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.