Kloub Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 mám ještě jeden dotaz mám doma cca 2 roky Ipoda a nevím jak nahrávat mp3. na internetu jsem vyčetl že se to dělá přes program Itunes ale mě to nějak nejde, zkoušel jsem to a nedošel jsem na to. máte s tím někdo zkušenosti? Citovat
Y2K Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 a jeje... ano potrebujes iTunes, zapnes iTunes, zapnes nejaky prehliadac suborov kde nalistujes mp3 ktore chces...potom uz len drag\'n\'drop do okna iTunes a je to Este zosynchronizovat s iPodom a mas to tam easy ne Citovat
Kloub Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 nevím jestli je to \"Easy\" hleděli jsem na to 3 lidi a nechápaly:D ale díky zkusím to;) Citovat
Y2K Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 coooze? to nemyslis vazne uznavam ze Apple pristup pre nezainteresovanych je trosku nepochopitelny, ale treba to brat z pohladu neschopnych amikov ono to je vlastne velmi jednoduche a robene pre debilov tak snad pojde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.